Prelepa Azijatkinja pozira u seksi crvenom vešu

AZIJATKINJA AJŠA BILA BI TI IGRAČKA

Azijatkinja sam, očigledno 🙂 Čudna sam neka mešavina Tajlanda i Indije. Možda su me ti geni održali da izgledam, kažu, bar 20 mlađe.

Od svoje 25. živim u Evropi, ali nije me nešto inspirisala. Kada sam videla Srbiju, znala sam da je to mesto za mene. Evo već 5 godina sam u Srbij. Jezik sam skoro savrđeno savladala. Radim kao istraživač u jednoj hemijskoj industriji. Situirana sam i sama. Zato sam rešila da malo začinim život javljanjem na jednoj ovakvoj stranici.

Matorka sam, iako ne izgledam tako, željna jednog mladog kurca. Ako je vredan, može i da ostane jedan. O najboljem seksu sa Azijantkinjama se priča vekovima unazad, a ti imaš priliku da to iskusiš uživo. Nije kliše da smo najbolje u svemu.

Godište – 1977.

Omiljena poza: Želim da se jebemo žestoko, masni od ulja za masažu… Naravno, posle erotske masaže 😋

PRUŽALAC USLUGA Fonlider d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 100206806 Matični broj: 17195735 Delatnost: 6820 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@fonlider.rs. U ime Fonlider d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne i osnovne podatke o kupcima/ korisnicima. Tu spadaju i podaci neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora da li žele da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Fonlider d.o.o (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

TEHNIČKA PODRŠKA – OneClick Solutions d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 107479270 Matični broj: 20811161 Delatnost: 6201 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@oneclick.rs. Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem e-maila office@oneclick.rs. Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili na strani mobilnih operatera, kao i za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa. Zahtevi pružaocu usluga za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišćenjem ili nekorišćenjem ponuđenih informacija u osnovi su isključeni. Isključenje važi ukoliko autor nije učinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku. Poruke koje korisnici primaju se ne naplaćuju. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, plaćaju se samo poslate poruke. Slanjem SMS poruke, korisnik automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.

Radno vreme

© 2023 Copyright by matorke.rs

Scroll to Top