Dominacija koja mi je promenila život iz korena

Svako od nas voli neki oblik dominacija. Ja baš i ne verujem u suprotno. Ne verujem da neko ne želi da dominira ili da bude dominiran. Realno, trebalo mi je dosta vremena da u praksi primenim to što mi se oduvek mota po glavi. Kada sam prvi pu probala, više nisam prestajala.

Zovem se Danijela, imam 43 godine. Malo sam punija, ali zato imam petice zbog kojih se pada na dupe. Kosa mi je smeđa, do pola leđa. Oči upečatljivo crne.

Dominacija na prvi pogled

Bilo je to pre tačno 20 godina. Bila sam mlada, ali poprilično iskusna. Oduvek sam volela kurac. Nije mi bilo bitno gde i sa kim, samo da ga dobijem. Guzu sam davala podjednako kao i pičkicu. Samo da mi uđe. Nisam verovala u veze i te gluposti. Volela sam slobodu i kombinacije. Jedna od kombinacija je bio i Denis.

Opasno zajeban momak. U to vreme je bio poznat u gradu kao kriminalac koji se ne boji ničega. Mnoge devojke su sanjale od njemu…I o njegovim snažnim rukama, isklesanom telu, mrkom pogledu od koga se ledi krv u žilama. Mnoge su trljale svoje ribice na njega, ali ja sam uspela da ga imam celog. U svakom pogledu.

Upoznali smo se sasvim slučajno, ispred zgrade u kojoj sam živela. Vraćala sam se sa posla uveče kada su počeli neki momci da mi dobacuju kako imam ozbiljne sise koje bi oni rado pomuzli. U nekim mojim fantazijama, to mi je prijalo, ali sada mi nije bilo baš svejedno. Spustila sam glavu, pustila korak ne bi li što brže prošla pored njih i došla do ulaza. To je za mene u tom trenutku značilo spas. U svoj toj buci i dobacivanju, odjednom se čuo prodoran muški glas. U trenutku zaledila, dok nisam čula šta govori:

“Alo bre, tišina! Nemoj da sam vas čuo više tako da se ponašate, jebem li vam seme nekulturno! Lako je u čoporu biti faca! Hajde da vidim sad ko je mudonja, ko će da mi odgovori!? Naravno da neće niko, jajare!”

Žena u tangama seda momku u krilo

Strah i želja

Pogledala sam ispod oka i videla da je krenuo ka meni. Izuzetno visok, krupan i crn momak. Plašila sam se same njegove pojave. Neki trnci su mi prošli niz kičmu, nisam bila svesna zašto. Preprečio mi je put, njegova senka me je prekrila celu. Podigla sam glavu i pogledala ga u oči koje su nekako bile pune agresije. Sve što sam uspela da kažem bilo je:


“Molim te, nemoj da me povrediš!”

Odjednom se njegov izraz lica promenio, nasmejao se i tiho mi rekao:

“Pa vidi maco, povredio bih te na neki način, ali ne na taj koji ti misliš. Samo sam hteo da ti se izvinim zbog ovih mojih majmuna koji vrhunsku ribu u životu videli nisu”

Ostala sam totalno zatečena, nisam verovala da mi tako nešto kaže. Prijalo mi je, baš zato što sam oduvek volela te opasne. Maštala sam kako me odvaljuju od kurca, kako slušam sve što kažu. Milion misli mi je prošlo kroz glavu, u trenutku sam ovlažila. Zbunjeno sam mu rekla:

“Hvala ti na komplimentu, nisam ja baš toliko dobra riba kao što misliš.”

Još jednom se nasmejao i otpratio me do ulaza. Sva sam drhtala. Krišom sam ga skenirala i primetila da se kroz sivu trenerku ocrtava prava batina. Što je najgore, primetio je da gledam i dobacio mi:

“Mala, ti si izgleda opasnija nego ja. Znaš li ti šta može da ti se desi ako te opet uhvatim da me tako gledaš?

Refleksno sam odgovorila, kao iz topa:

“Šta? Da nećeš možda da me kazniš?”

Bilo mi je malo glupo kada sam obradila u glavi rečenicu koju sam upravo izgovorila. Denisu nije bilo ni najmanje glupo pa je još brže uzvratio:

“Mala, dosta zajebancije! Nemoj da te sad opalim kurcem po tom tvoj poganom jeziku!

Dominacija je izbijala iz njega. Za trenutak sam ućutala, da razmislim šta mi je činiti. Ribica mi je pulsirala kao nikada. Sva sam treperela. Mozak nije izdržao. Popustio je pred srcem koje mi je u tom trenutku bilo među nogama. Natopljeno slatkim sokovima:

“Ajde opali! Stalno slušam prazne pretnje takvih kao ti. Svi bi da me odvale, a niko muški da me izjebe!”

Nisam verovala šta sam izgovorila. Zvučala sam kao sa hotlajna. Plašila sam se, ali mi nije bilo žao. Samo sam čekala da me zgrabi jakim rukama i rastavi na sitne delove. Pitao me je kratko i jasno kod njega ili kod mene. Nisam oklevala, rekla sam:

“Pa već smo kod mene u zgradi, nije daleko šesti sprat”

Konačno – dugo čekana dominacija

Vožnja liftom nikad nije bila duža. Ćutao je i agresivno me gledao, kao da me mrzi. Istovremeno, u tom pogledu je moglo da se vidi da će me jebati kao da mu je poslednji put. Prva sam izašla iz lifta, a Denis je išao iza mene. Lupio me jako po dupetu. Svidelo mi se, samo sam se okrenula i rekla mu da ostane u tom maniru. Kako su se otključala vrata, tako je je zgrabio i bacio na kauč uz reči:

“Šta je kurvetino mala? Sad ćeš videti kako se jebe kurvetina kao ti! Nisam ti ja sisa kao ovi tvoji dosadašnji manekeni. Na kolena, bre! Odmah!”

Bilo mi je jako čudno što tako priča, ali to je nešto što želim ceo život. Oduvek sam želela da mi neko kaže šta da radim. Ložilo me je to. Potlačenost. Sva sam drhtala. Poslušala sam bez pogovora. Spustila sam se na kolena i pogledala ga ponizno. Videlo se da ga loži to, kurac mu se sve više ocrtavao.

Dominacija mi je pomutila razum

Sledeće čega se sećam je da sam na kolenima, gola u potpunosti. Denis stoji iznad mene, bez odeće, takođe. Kurac mu je bio ogroman, svaka vena se videla. Bio mi je jako blizu lica, osetila sam mu miris. Nisam mogla da dočekam da ga strpam u usta:

“Denise, molim te dozvoli mi da ti popušim. Molim te, stvarno ne mogu da izdržim!”

Prekorno me je pogledao i rekao glasno:

“Ma nemoj!? Ne može! Dobićeš ga onda kada ja budem hteo! Za sada možeš samo da ga mirišeš, ali nemoj slučajno da si ga dodirnula!”

Žena na kolenima liže kurac

Neverovatno je to koliko sam bila mokra. Imam osećaj da su se sokovi slivali niz noge. Mirisala sam taj ogromni, nabrekli kurac. Prelepo je mirisao. Videla sam svaku neravninu na njemu. Refleksno sam se spustila i počela da mu ljubim noge. To je znak zahvalnosti što mi je dozvolio da uživam u mirisu njegove batine.

Toliko se uživeo u ulogu da nisam znala da li mu to prija. Naredio mi je da ustanem i da legnem preko naslona na fotelji. Uradila sam to jako brzo. Neređenje se mora poštovati. Osetila sam kako mi se približio sa leđa. Osećala sam njegov debeli kurac među mojim guzovima. Počela sam vidno da se tresem. Želela sam ga u guzi, ribici, u ustima. Ma, želela sam ga svuda!

Ostvarenje sna

Svaki put do sada, jebala sam se kao luda. Volela sam grubo, nije to ništa sporno. Nikada do sada mi se nije desilo da toliko želim kurac, a da mi ga ne da. Svim silama sam želela da se nabijem, a on ga je samo trljao o mene. Stalno mi je govorio da sam kurva, da ne vredim ništa. Ponižavao me je svakakvim nazivima. Sve mi se to sviđalo. Ovo je bila klasična dominacija. Bila sam potlačena, ponizna kurvica. U glavi mi je bilo samo da ispunim naređenje,a za uzvrat da me ispuni kurcem.

Konačno! Osetila sam njegove snažne ruke na mom vratu. Stegao me je i privukao k sebi. Izbacila sam guzu da bude što bliže nejgovom koplju. Ovaj put se nije bunio. Ušao je u mene do kraja, odjednom! Lagala bih ako kažem da me nije zabolelo. Posle dva – tri vađenja, bio je dovoljno navlažen. Ulazio je lagano. Ah, koliko sam samo bila zahvalna!

Punio me je kao najobičniju kurvu. Šamarao me je svom snagom. Volela sam njegov kurac više nego svoj život. Nisam želela da prestane! Napunio mi je pičku kao niko nikada do tada. U znak zahvalnosti sam se spustila na kolena i olizala mu mokri kurac. Olizala sam sve od jaja do glavića. Potrudila sam se da isisam svaku kap sperme iz njegovog moćnog kurca.

Dominacija je učinila da mi matorka na kolenima puši kurac

Doživotna zahvalnost

Prošlo je mnogo vremena od tada. Dominacija mi je otvorila oči. Denis i ja smo u braku. I dan danas se ništa nije promenilo. Ponekad ga se plašim, njegov pogled boli. Istovremeno, i dalje od tog pogleda ovlažim. Volim kada mi kaže da sam zaslužila nagradu. Kleknem na kolena, poljubim mu noge, omirišem kurac i kažem:

“Hvala ti, Denise! Hvala ti što mi dopuštaš da uživam!”