Hotlajn i matorka su mi promenili život

Hotlajn mi je dao neverovatno iskustvo. Dugo sam se dvoumio da li da podelim ovo sa javnošću, ali pomislio sam da bi mi pomoglo da se otkrijem. Bio sam još u srednjoj školi kada sam imao odnos sa matorkom i to mi se strašno dopalo. Od tada seksualne odnose upražnjavam isključivo sa matorkama. Godinama sam u vezi i u zajednici sa matorkom koja je od mene starija 30 godina.

Uvek sam se pitao šta je dovelo do toga da odem na tu stranu. Psiholog mi je rekao da je problem u odnosu sa majkom. Otac mi je rano preminuo i odgajala me je majka. Naš odnos je bio užasan. Bila je lepa i obrazovana žena, ali ja sam, kao dečko bez oca, ipak težio ulici. Pio sam, povremeno se drogirao i jebao sam sve što hoda. Nije mogla da podnese moj način života. Kontrolisala me je i gušila i dok nije bilo naznaka da ću se pretvoriti u takvu životinju. Tada je samo postala još gora. Počela je da mi nedostaje njena ljubav.

Raskalašan način života i psihičko rastrojstvo lečio sam mastrubracijom. To me je jedino opuštalo. Žene su mi ponekad bile previše naporne. Drkao sam na časopise, dobre ženske u prolazu, slike na društvenim mrežama. Zatim sam upoznao i hotlajn. Bio sam sve napaljeniji što sam više drkao i imao sam i po nekoliko orgazama zaredom. Moj život se pretvorio u spermu. Dobra stvar u tome je što me je mastrubracija odvlačila od ulice.

Muškarac leži polugo na krevetu i gleda hotlajn na laptopu

Hotlajn je zarazan

Kako je vreme odmicalo, promenio sam nekoliko žena na hotlajnu. Svaka mi je pružila nezamenljivo iskustvo. Jedva sam čekao da nađem priliku da zovem. Računi su samo stizali. Nisam mario za plaćanja i šta će biti kada majka sazna. Navukao sam se na hotlajn i nijedna priča me nije zasitila.

Jedne večeri, javila se jedna žena sa pušačkim glasom. Zvučala je dosta starije, ali njen glas me je uzbudio. Takav glas je imala moja majka. Bila je vrlo ozbiljna, rekao bih i pomalo gruba u nastupu. Dopalo mi se to. Krenula je da mi priča o seksu u njenoj bašti. Bila je baš prljava. Tražila je da joj jebem anus jezikom. Opisala se kao bujna crnka sa ogromnim grudima. Zamišljao sam je kao žene koje sam sretao ujutru na stanicama nakon dobre noćne zarade. Imala je duge, crvene nokte, crveni karmin i grudi do struka. Voleo sam kada ima poneku tetovažu na dobrom mestu. Moja matorka je rekla da ima tetovažu na guzi.

Znajući da žene na hotlajnu često lažu ili ulepšavaju stvari, zaista sam želeo da verujem da je ova iskrena. Previše me je palila. Dahtala je i stenjala tako iskusno da sam svršio samo slušajući njene uzdahe. Kada ga je uzela u usta, imao sam tri orgazma zaredom. Opisivala je pušenje toliko detaljno da sam joj gotovo stvarno cepao grlo. Kurva u mojoj glavi je savršeno odgovarala onome što mi je pričala. Bila je spremna da i ga popuši i na ulici. Dala mi je i u anus. Pustila me je da svršim u svaku njenu rupu.

Nisam želeo da hotlajn bude samo priča

Razgovor sa njom trajao je baš dugo. Shvatio sam da radi privatno. Poželeo sam da je upoznam. Nije bila toliko zatvorena kako se činila. Rekla mi je da je bila pukovnik u vojsci, sada je u penziji i hotlajn joj ispunjava život. Potpuno je sama, pa mastrurbira po ceo dan na klince koji je zovu. Rekla je da se jezivo pali na klince. Zvučala je kao moja srodna duša. Tražio sam joj adresu. Adresu mi nije dala. Bila je jako oprezna. Rekla je samo da se zove Darija. Bio sam otvoren i pitao sam je da li bi došla do mene. Naglasio sam joj da i ja imam baštu. Na to je pristala. Dogovorili smo se za sutradan dok je majka na poslu. Nestrpljivo sam je želeo. Faktor iznenađenja me je jezivo palio.

Sutradan, u dogovoreno vreme niko nije došao. Bio sam se zabrinuo ako kasni da nećemo stići da se pojebemo dok ne dođe majka. Ipak sam je čekao. Kako to obično biva, kad nešto stvarno želiš, to se i desi. Na vratima se pojavila ona. Imala je dugu, tamnu kosu i lepe crte lice. Njene sitne, plave oči ulepšale su mi dan. Vidi se da je nekada bila lepa žena. Zaista je bila bujna, imala je prirodne grudi koje su se ogledale ispod bele, lepršave haljine. Delovala je zategnuto, mada se videlo da ima preko 60 godina. Imala je duge, crvene nokte.

Ušla je u baštu nasmejana. Još na ulazu se sagla da pomiriše cveće. Sevnuo je njen zategnuti batak. Zaista je imala tetovažu na guzi koja se širila na butini. Kurac mi je skočio do grudi. Otkopčao sam pantalone i počeo da ga drkam. Okrenula se i zaustavila pogled na njemu.

Gola matorka pozira u bašti

Hotlajn je najbolji kada se ostvari

Prišla mi je i uzela ga iz mojih ruku. Videla je da ima posla sa osobom koja pati od iste bolesti kao ona. Prešla je par puta rukom preko njega masirajući mi prepone. Zatim ga je zavukla duboko u grlo. Nekoliko puta je uradila isto. Bila je tako iskusna. To me je izludelo. Uhvatio sam je za glavu i krenuo da ga nabadam u njena usta. Nije se bunila. Davila se u pljuvački.

Podigao sam je i uhvatio je za grudi. Nije imala brus. Kad sam bolje pogledao, bradavice su se nazirale. Ogromne grudi, visile su do struka. Podigao sam joj haljinu i spustio je na zemlju. Imala je lepo telo matorke i bilo je prilično zategnuto za njene godine. Potpuno smo se isprljali. I to me je palilo. Pogledao sam joj pičku. Bila je čupava, sa urednom frizurom. Zagnjurio sam u nju. Lepo je mirisala. Stavio sam dva prsta u nju. Videlo se da je imala mnogo muškaraca u životu. Polizao sam je. Ona mi je povukla glavu ka anusu. Stavio sam jezik u njen anus. Držala me je snažno za glavu paleći se ubrzano. To je volela da radi i na hotlajnu.

Kovitlao sam jezikom koliko sam mogao. Bio sam svestan da nije lako oduševiti iskusnu ženu. Nije mi ni bilo važno. Čekao sam samo da joj ga zavučem. Čim se uspalila, legao sam na njene ogromne sise koje su pale na stranu. Mesio sam ih masirajući ga njenom picom. Bila je prilično sočna. Dopalo joj se to, počela je da dahće i da širi noge. Da sam nastavio, sigurno bi svršila. Zavukao sam ga. Progutala ga je kao anakonda. Hotlajn nije bio tako seksi.

Matorke ne zaziru od javnosti

Razvaljivao sam joj pičku i postajala je sve glasnija. Nije marila za komšiluk i za javnost. Iskreno, bio sam toliko napaljen, da je majka ušla nastavio bih da je jebem. Potpuno smo se isprljali u blatu i to me je ložilo. Podigao sam joj noge na ramena i privukao joj glavu rukama. Gotovo je cela bila samo na mom kurcu. Dobio sam neverovatnu snagu da je tako jebem. Razmazao sam joj blato po grudima. Stezao sam ih snažno. Prvi orgazam je krenuo kada je prvi put vrisnula jer sam je cepao u mestu dok sam ceo bio u njoj. Mislim da je i ona tada svršila. Osetio sam samo savršen osećaj olakšanja, kao da piškim.

Tada je pridigla i moja sprema je iscurela po njenoj butini. Okrenula me je na stomak i nekoliko puta udarila po guzi. Udarci nisu bili blagi i prilično me je peklo. Zatim je uradila nešto neočekivano. Zavukla mi je prst u čmar. Uradila je to nekoliko puta. Poludeo sam i krenuo da ga zavlačim u blato. Videla je to i nastavila je da me udara. Uzela je vodu za cveće i polila preko guze. Odlepio sam i ustao. Stavio sam joj kurac u usta. Uvukla ga je nekoliko puta. Volela je da bude potčinjena. Ko bi rekao da su hotlajn matorke tako prljave.

Zatim sam ustao i uzeo uže. Vezao sam joj ruke. Naterao sam je da stane u pseći položaj. Zavukao sam prst u njen anus. Volela je to. Krenula je da mesa svojim velikim, opuštenim dupetom. Pljesnuo sam i ja nju nekoliko puta, a zatim polio vodom. Zavukao sam ga duboko u anus. Vrisnula je. Nisam mario da li nas komšije gledaju. Bio sam lud. Pustila me je da joj cepam anus prljavim rukama

Hotlajn matorka dira pičku držeći se za ogradu

Što je starija, matorka je sve prljavija

Ona je pala na zemlju i nakrivila glavu kako bi se držala jer su joj ruke bile vezane. Gurnuo sam je na stranu i zagrlio je. Ulazio sam sa strane u njenu pičku, pa u anus naizmenično. Zemlja je bila mekana i to je bio pravi užitak. Tako vezanu, podigao sam je na sebe. Sela je na njega kao oparena i krenula da ga jaše. Uronio sam u njene grudi da me šamaraju dok me jaše. Bila je prava hotlajn diva.

Jahala me je iskusno dok nisam osetio da mi naizlazi još jedan orgazam. Primetio sam da se komšija mota po dvorištu i to me je još više napalilo. Gurnuo sam je na leđa i podigao joj noge rukama. Spojio sam ih kako bi bila uža. Ulazio sam oštro i duboko. Spustio sam noge na stranu. Primetio sam da želi da odveže ruke. Oduševljavalo me je to što se koprca u blatu. Celog sam ga uvlačio i izvlačio. Polako, pa sve brže. Uhvatio me je grč u nogama od ritma. Pao sam na nju i prepustio snagu samo njemu. Ležao sam kao panj, a on je cepao. Moj kurac bio je luđi od mene.

Zatvorio sam oči i iščekivao najveći orgazam ikada. Želeo sam da ga osetim svom snagom. U jednom trenutku, osetio sam kako ona drhti i poliva me svojim sokovima. Ulazio je još lakše u nju. Vrhunac je usledio kada sam čuo da komšija nešto komentariše i čula su se spoljna vrata. To me je toliko napalilo da sam osetio kako me guta talas uzbuđenja i bukvalno me hvata za kurac. Kurac je pulsirao i borio se, ali talas ga je stegao tako da je pukao. Sperma je napunila njenu pičku. Osetio sam kako plivam u svojoj spermi. Nastavio sam da je cepam dok svršavam.

 Matorke ne možeš da ne voliš

Komšija nas je video, ali majka je sva sreća odmah uletela u kuću. Dogovorio sam se sa fatalnom milfarom da se vidimo ponovo. Želela je da opet vodimo ljubav na javnom mestu. Tada je krenuo moj ludački život sa matorkama. Hotlajn mi je pomogao da otkrijem da zaista volim matorke, svih godina. Šta je lepše od iskusne žene?

One comment

Comments are closed.