Ispovesti bludnice, žene koju je ljubav prevarila

Ispovesti bludnice. Tako sam nazvala svoju novu knjigu. Čovek bi pomislio da imam pozamašno erotsko iskustvo. Zapravo, ja sam samo izgubljena žena. Mislila sam da volim, kada sam poludela za nekim drugim. I prepustila sam se. Nisam znala da je to put bez povratka.

Ispovesti bludnice nekada piše sasvim obična žena iz susedne kancelarije

Znala sam da je oženjen, znao je da sam udata. Viđali smo se na hodnicima ogromnog solitera kompanije u kojoj smo radili. Delovalo je kao da smo dva zatvorena sveta, dok ne bismo ostali nasamo. Tada je svet postajao ceo. Završavajući misli jedno drugom, često bismo zaboravili na vreme. I na nas. Ne sećam se tačno trenutka kada smo prvi put počeli da pričamo, ali sećam se svakog pogleda kada bi prošao pored mene. Da se može opisati imenom, nazvala bih ga dom. Govorili smo da je to prijateljstvo. Možda smo i sebe ubeđivali u to. Međutim, nijedna laž ne traje doveka.

Jednog dana, sasvim neočekivano, pogledala sam istini u oči. Gledajući ga kako sa usana ispušta dim cigarete zajedno sa mojim mislima pretočenim u njegove reči, poželela sam da ih ugrizem i ućutkam ga. Setila sam se tada da sam ga sanjala, ali nisam mogla da se setim priče. Znam da smo bili sami u kancelariji u mraku. Uhvatio mi je pogled. Pomislila sam da mi se vidi na licu da ga gutam pogledom. Možda se i videlo, ali on je svoj pogled spustio na moj dekolte ispod providne košulje. Zadržao ga je. Osetila sam kako mi grudi pulsiraju. Kao da ih je pomerao svojim strastvenim pogledom. Htela sam nešto da izgovorim, ali shvatila sam da uživam u pogledu. Pustila sam ga da me liže u mislima.

Mislila sam da će se trgnuti, ali bio je uporan. Spustio je pogled ka stomaku, obavio moja bedra i zagledao se u moje međunožje kao u daljinu. Pomerila sam suknju da poravnjam rub, ali nije ni trepnuo. Posle par sekundi pogledao me je pravo u oči. Približio mi se. Pogled je spustio ka mojim obrazima, pa ka usnama. Počela sam da drhtim. Nisam znala da su tada počele ispovesti jedne bludnice.

Ispovesti bludnice na delu

Oka nisam sklopila te noći. Muž je užasno hrkao. Kao da je želeo da me podseti da je tu. Bili smo u svađi napeti, kao i uvek. Nisam htela da ga budim da ne bi ponovo počeo da gunđa. Posmatrala sam ga. Bio je prelep. Moje emocije prema njemu se nimalo nisu promenile. Sva sećanja na njega bila su ljubavna priča. Pored svih teških reči koje izgovori, volela bih samo da je malo srećniji čovek. Ipak, misli o njemu bile su kratkog daha. Mučile su me one usne i onaj pogled. Što sam se više borila, bile su upornije.

Tako slomljena i umorna, otišla sam sutradan ranije na posao, sredivši se, pritom, bolje nego ikada. Imala sam tu maniju da što se gore osećam, bolje izgledam. Namerno sam se i smejala. Komplimenti na račun  mog raspoloženja su prštali, kada je u kancelariju ušao on. Pogledao me je značajno. Prišao mi je i pitao me je šta se desilo, jer se vidi da nisam dobro. Noge su mi se oduzele. Pogledala sam ga od glave do pete. Visok, crn, sa muževnom bradom i prodorno tamnim očima, nalik mojima, koje su me gledale kao da me ubadaju noževima… bio je sve što sam ikada želela. I taj muškarac znao je kako se osećam u svakom trenutku. Nisam mogla pobeći ni od svojih misli ni iz svoje kože.

Ostala sam duže u kancelariji trudeći se da završim posao koji mi nije išao. Nisam ni primetila kada su svi otišli i pogasili svetla. Tada sam ugledala na vratima dobro poznatu siluetu. Prišao mi je i seo pored mene. Gledali smo se dugo. Rekao je:

-Pričaj.

Ostala sam bez reči.

– Onda nećemo pričati.

Privukao je moju stolicu i krenuo nežno usnama da prelazi preko mojih obraza do usana.

Ispovesti bludnice ili grešnice?

Imala sam utisak kao da me telo ne sluša. Želela sam da ga odgurnem, ali nisam mogla.  Nekako sam smogla snage da to uradim. Pritajio se na trenutak, pa mi se ponovo približio. Hemija je bila toliko jaka da sam počela da drhtim. Osetila sam da je obostrano. Prešao je rukom po mojoj kosi. Zatim me je privukao još bliže k sebi. Tada sam se setila kako sam ga sanjala. Naglo sam ustala sa stolice. Uradio je isto. Htela sam da pobegnem iz deska. Uhvatio me je za ruku i pribio uza zid. Poljubio me je najstrastvenije što muškarac može da poljubi ženu. Osetila sam vodopad u gaćicama. Desna noga mi je poklekla na štiklama. Pridržao me je i podigao u naručje. Zavalio se u stolicu ne vadeći jezik iz mojih usana. Moju pičku položio je na svoj nabrekli kurac. Mogla sam da osetim da je natprosečno veliki.

Raskopčao mi je košulju grubo i krenuo je da mi otkopčava grudnjak. Pogledao me je pravo u oči. Nisam mogla da se otrgnem. Pustila sam ga da ga svuče. Gledao je moje grudi sa ushićenjem. Par puta mi je polizao obe bradavice. Prešao je rukama preko grudi. Zatim me je ponovo poljubio, nežno i dugo. Pridigao mi je suknju uhvativši me snažno za guzove. Batina je iskočila tako da me je udarila po vlažnoj pički. Moglo je da se čuje kako se sudaraju. Odlepila sam od osećaja njegove topline. Silno sam ga želela. Ugrizla sam ga snažno za usnu pokušavajući da se smirim. Svidelo mu se to. Uzvratio je. Držao me je snažno, kao da ću pobeći, mada smo oboje znali da ne idem nigde. Ne znam da li sam toliko bila željna greha ili je to bio samo on. Ispovesti bludnice pišu samo pravi muškarci.

Bio je to seks koji se desi jednom u životu

Pridigla sam se i pustila sam ga da uđe. Bio je ogroman. Savršen. Mislim da mi je orgazam krenuo čim je ušao u mene. Nežno sam ga jebala izvijajući se celim telom. Rukom je pratio svaki moj pokret kao da je želeo da ih sve oseti. Ja sam osećala svaki njegov drhtaj. Gledao me je zaljubljeno. Pridizala sam se celim telom. Taman kad bih se podigla do glavića, snažno bih ga ponovo zavukla u sebe. Uhvatio me je za bradu. Posisao je pljuvačku sa mojih usana.  Drugom rukom je snažno obuhvatio moje guzove. Toplina njegove ruke me je tako napalila da sam počela da ubrzavam tempo. Postajala sam prava divljakuša. Jahala sam ga kao da igram poslednji ples pred smrt. Zatvorio je oči i ispustio glasan uzdah. Zvučao je kao kao lav koji pokazuje da je kralj džungle.

Ugrizla sam ga za uvo. Podigao me je svom snagom i spustio me na sto. Uleteo je u moju mokru pičku kao tornado. Pao je preko mene od slline udarca. Pribila sam ga na svoje grudi tako snažno da ne znam kako je disao. I ja sam jedva disala. Suzdržavala sam se da ne vrištim. Išao mi je pravo na G tačku. Jednom rukom mi je pritisao stomak, a drugom me je držao za donji deo leđa. Ulazio je kao manijak. Niz butine mi se slivala ogromna količina tečnosti. Počela sam da klizim zajedno sa njom i da se pribijam na njegov kurac želeći taj orgazam više od svega. Osećala sam kao balon koji puca. Videla sam kako me unezvereno gleda. Sa obrve mu je kanula kap znoja.

Opustio je ruku i skliznula sam mu iz naručja. Pali smo na pod. Poljubio me je divljački. Iz naših rupa prasnula je vrela sperma. Sklonio mi je kosu sa lica. Dugo smo se gledali.

Okajala sam grehe burnim seksom sa mužem

Došla sam kući potpuno slomljena. Lažem. Bila sam srećna. Samo je osećaj krivice uzeo maha kada sam ugledala spokojan pogled svog muža. Pogledao me je od glave do pete. Potrudila sam se da da prikrijem otkucaje srca. Pridigao se sa kreveta i prešao je rukom preko mojih butina. Uhvatio me je snažno za guzu. Zatim je ruku stavio na moju pičku. Još je bila vrela. Mogla sam da osetim kako miriše na greh. Snažno je protrljao. Privukao me je držeći me za pičku. Pala sam preko njega. Strgao mi je košulju. Korset nije hteo da dira, samo je izvukao grudi iz njega. Posisao ih je divljački. Zatim me je poljubio još grublje. Dopalo mi se to. Želela sam da se kaznim. Bacakala sam se po krevetu. Smejali smo se. Želela sam da ponovo osetim draž vođenja ljubavi.

Bacio me je na stomak. Snažno me je pljesnuo po guzovima. Izvukao je svoju debelu batinu i zaronio u moju suvu pičku. Malo me je zabolelo. Posle tri uboda sperma je počela da ga vlaži. Mislila sam da ako doživim orgazam zaboraviću na sve. Tverkovala sam guzom kao da pumpam svoju spermu čekajući veliki prasak. Čula sam kako stenje kao da ne može da se suzdrži koliko sam brza. Bila sam samo još brža. Uhvatio me je za noge i privukao me je snažno. Želeo je da preuzme tempo, kao i uvek. Bacio se preko mene i zavukao ga u moju pičku. Bukvalno me je cepao. Kao da je znao da treba da me kazni. Osetila sam kako sperma kreće da mi vlaži prepone.

Orgazam je bežao od mene, želela sam sebično da ga osetim, ali se nije dao. Suprug ga je dokrajčio. Jeknuo je i okupao mi guzu gustom spermom. Zapalio je cigaretu i zagledao se u daljinu.

Ispovesti jedne bludnice na delu u krevetu

Ispovesti jedne bludnice ne završavaju se na drugoj strani

Želela sam da me gleda. Nikada to nije radio. Ne, nisam mogla da zaboravim. Nisam želela ni da ponovo zgrešim. Nisam želela ni da mu kažem. Želela sam da sve nestane. Te večeri sam izašla u grad sa prijateljicama. Dugo sam plesala. To je bio moj način da se oporavim od svega. Prišao mi je galantan tip u crnoj košuilji. Bio je visok i crn i imao je gustu bradu. Lepo me je vodio. Popila sam malo više. Iskoristio je priliku da me poljubi. Pustila sam ga. Bio je prelep. Ljubio se strastveno. Na trenutak sam otvorila oči i videla sam njega. Gotovo sam mogla da zamislim kako me posmatra od očiju preko obraza… ka usnama. Toliko su ličili. Shvatila sam koliko sam jebeno bila usamljena do sada.

Uzela sam svoju torbicu i izašla iz kluba. Nazvala sam ga. Rekao je da dođem do njega. Tada sam počela da pišem knjigu…biografiju jedne matorke.

One comment

Comments are closed.