MILFARA DUDA ŽELI DA SE UDA

Milfara prava. Šalim se, naravno. Mada nije isključeno da me tako zovu drugari moje ćerke. Često kažu da izgledamo kao sestre ili da izgledam kao pornićarka.

Imam dobru genetiku i dobre živce, pa sam sačuvala lepotu i malo je doradila. Sada sam top. Inače gazim četrdesete vrlo uspešno. Podigla sam ćerku i ostala sama, sada sam slobodna i volela bih da se udam, što da ne.

Mislim da vredim mnogo, pa mnogo i tražim, od izgleda do veličine 😀

Pozovi me na broj 0906/450-004, cena 120 din/min. Izaberi opciju 57.

Milfara u ličnoj karti:

Godište – 1969.

Omiljena poza: Volim da pušim. Prvo što uradim ujutru je da popušim. Jedan mora i kada se legne u krevet. Između mora da padne po jedno pušenje kada sam srećna, kada sam pod stresom, a može i kada je dosadno 😋

PRUŽALAC USLUGA Fonlider d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 100206806 Matični broj: 17195735 Delatnost: 6820 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@fonlider.rs. U ime Fonlider d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne i osnovne podatke o kupcima/ korisnicima. Tu spadaju i podaci neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora da li žele da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Fonlider d.o.o (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

TEHNIČKA PODRŠKA – OneClick Solutions d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 107479270 Matični broj: 20811161 Delatnost: 6201 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@oneclick.rs. Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem e-maila office@oneclick.rs. Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili na strani mobilnih operatera, kao i za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa. Zahtevi pružaocu usluga za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišćenjem ili nekorišćenjem ponuđenih informacija u osnovi su isključeni. Isključenje važi ukoliko autor nije učinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku. Poruke koje korisnici primaju se ne naplaćuju. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, plaćaju se samo poslate poruke. Slanjem SMS poruke, korisnik automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.