Perverzne priče sa vrelom matorkom su me upropastile

Od kad znam za sebe perverzne priče su moj fetiš. Ništa me u životu ne pali kao prljava priča. Mislio sam da nijedna žena ne može da ispuni moje želje, ali…. 

Radim kao konobar u jednom lokalnom kafiću. Sve redovne goste poznajem, ali nju sam video prvi put. Duge crne kose i zelenih markatnih očiju, oborila me je s nogu jedna matorka. Gledao sam u nju kao omađijan. Na sebi je nosila dugu letnju haljinu boje limuna. Koliko sam iz daljine video nije imala grudnjak na sebi. 

Prišao sam da uzmem porudžbinu. Njene pune i sočne usne su budile najperveznije misli. Ne smem ni da zamislim kako bi zvučale perverzne priče koje bi ona izgovarala. 

– Dobar dan. izvolite.

– Kapućino i čašu vode. 

Bio sam u pravu. Nije nosila brus. Bradavice su joj se naježile i ocrtavale na haljini. Ah, kako bih ih polizao. 

Porudžbina je pošla po zlu

Nakon par minuta sam se vratio sa kapućinom i vodom. Dok sam prilazio video sam da popravlja ruž na svojim usnama. Taj me je prizor izuzetno napalio. Poželeo sam njene usne na svom kurcu i to što pre. 

Toliko sam bio smeten i napaljen onime što vidim, da sam prosuo kompletnu porudžbinu na nju. Uglavnom po njenim sisama bez brusa. Skočila je kao oparena. Brzo sam joj doneo krpu i ponudio se da joj nekako pomognem. 

-Možeš da mi pomogneš. Obriši ovo što si prosuo po meni. 

Boja njenog glasa i način na koji je to rekla napravile su mi haos u gaćama. Digao mi se kao nikada pre. Istog trenutka sam poželeo da je naguzim preko stola. Kao hiopnotisan sam uzeo krpu i krenuo da joj sklonim fleke sa haljine. Uzimajući o obzir da sam joj sve po sisama prosuo morao sam i da ih diram. 

Iznenadio sam se koliko su čvrste. Brisao sam krpom i zamisljao da ih mesim. Pantalone su me stezale od te pomisli. Ona me je gledala direktno u oči i rekao bih da je uživala u mojoj muci. 

– Deluješ mi prilično vešto. 

Dok je to izgovarala gledala me je direktno u oči. Zvučala mi je poprilično dvosmisleno. Sjaj u njenim očima mi je govorio mnogo. 

-Biće da to nije dovoljno da ti nadoknadim štetu koju sam ti pričinio. 

-Imaš li neki predlog? Šta ćemo sad? 

-Imam, ali ne znam kako bi ga prihvatila.

-Probaj me pa češ znati. 

Od njene perverzne priče su me žmarci prošli 

-Idemo kod mene, pa ćemo videti da li mogu da ti pomognem. 

-Idemo. Uzgred ja sam Saška.

-Ivan, drago mi je .

Crnka u žutoj haljini leži na krevetu

Za lokal me nije bilo briga. Ovakva prilika se ne propušta. Pošto živim preko puta, samo smo prešli ulicu. Čim sam otključao stan ona je skinula svoju haljinu. Ostala je samo u belim čipkanim tangama. Pružila mi je svoju haljinu.

– Mislim da znaš šta ti je činiti. 

-Naravno da znam. 

Zgrabio sam je i poljubio. Gurnuo sam jezik što sam dublje mogao. Zamišljao sam kako joj kurac guram u usta umesto jezika. Od te pomisli sam se naježio. Kao da mi je pročitala misli.

-Lepo si mi ispunio usta, samo šteta što ti je jezik kratak. Trebalo bi nešto veće da mi gurneš. 

Samo sam je uhvatio za kosu i nabio joj kurac u usta. Od te perverzne priče nikad mi nije bio veći. Napalila me je kao niko nikada. Još me je više ložila činjenica da ga je progutala celog. Počeo sam da svršavam. Prskao sam je po licu. Otvorila je usta i isplazila jezik. Želela je svaku kap moje sperme. Kada sam svršio samo je rekla

-Sad sam još više prljava.

Žena sa spermom na licu

Uzeo sam je za ruku i poveo u kupatilo. Pustio sam hladnu vodu da ohladim glavu. Ljubili smo se dugo, dok mi je ona drkala. Bez ikakve reči sam je okrenuo i naguzio. Uživala je. 

Bila je tako uska i vrela. Osećaj kada mi je glavić ulazio u nju je neponovljiv. 

-Jebi me, jebi me kao kučku! 

-Ti jesi moja kučka. Ispuniću svaku rupu koju imaš. 

-Šta te najviše pali? Mene pali kada mi svršavaš u usta. 

Poludeo sam za njom

-Pale me perverzne priče. Nikada nisam naišao na ženu koja je opuštena da ih priča.

-Ja ću ti pričati perverzne priče koliko god želiš. Svakako to radim profesionalno.

Pogledala me je sa ludačkim sjajem u očima. Ulazio sam u nju iz sve snage. Bila je poprilično izdržljiva i gipka. Držao sam je za kukove i nabijao na kurac iz sve snage. Malo me je zbunila time što mi je rekla da priča profesionalno perverzne priče. Svakako ću je pitati kasnije, trenutno sam okupiran time da je dobro izjebem. 

Njeno čvrsto i trćasto dupe me je izazivalo. Bilo je čvrsto i zategnuto. Onako naguženoi mi je izgledalo još izazovnije. Jednom rukom sam je držao za kuk a drugom sam joj divljački stiskao sisu. Kukala je od bola, ali me nije zanimalo. 

Svršavao sam u talasima. Napunio sam joj vrelu i usku pičkicu. Kada sam izašao iz nje, još nekoliko sekundi je ostala nagužena. Video sam spermu koja izlazi iz nje. Prizor je bio očaravajuć. Želeo sam da budem u njoj ceo život. 

Posmatrao sam je i shvatio da osim njenog imena ne znam ništa drugo. 

-Koliko imaš godina?

-45. Ti?

-31.

Go muškarac leži pored ženske butine i sluša perverzne priče

Nisam znao da je zapravo matorka

U jednom trenutku sam ostao šokiran činjenicom da ima toliko godina. Bila je prezgodna. Mnoge dvadesetogodišnjakinje ne mogu na crtu da joj stanu. Sa druge strane bilo je logično. Popušila mi je kurac kao nijedna do sada i jebala se bolje od bilo koje kurve. 

Rekao sam joj da je čekam da izađe iz kupatila i otišao sam. Ležao sam na leđima i razmišljao o ovome što se desilo. Jednu ruku sam stavio pod glavu drugom sam milovao kurac. Iz glave mi nije izlazila njena ribica iz koje se sliva moja sperma.  

Saška je izašla iz kupatila. Izgledala je kao boginja. Mokri slapovi kose su joj padali preko grudi. Taman toliko da joj prikriju bradavice. Legla je pored mene. Počeo sam dajoj diram sise.

Ko si ti zapravo?

-Šokiran sam činjenicom da imaš toliko godina. Nemoj molim te pogrešno da me shvatiš, ali ti si jedna vrela matorka. 

Samo se nasmejala na to. Video sam da joj prija to što joj pričam. 

-I šta si mislila kad si rekla da se profesionalno pričaš perverzne priče ? Jel radiš na hotlajnu?

-Ne baš. Radim na jednom sajtu gde se reklamiraju gospođe u određenim godinama. Takozvane matorke

Nikada nisam verovao u to da su te slike i tekstovi stvarni. Kada sam joj to rekao odmah me je demantovala. Uzela je telefon i pokazala mi web sajt na kome radi. Stvarno je postojao njen profil sa njenim imenom. Rekla mi je da radi ono što voli i da jako lepo živi od toga. Da taj posao ne bi nikada menjala. 

Počela je da se oblači. Haljina je bila suva ali je na sisama ostala fleka od kafe. Pogledala je u to i rekla:

-I dalje sam prljava. 

I nasmejala se vragolasto. 

Nisam bio spreman da se oprostim od perverzne priče koju imam sa njom

Kako je Saška otišla, ceo dan sam razmišljao o njoj. Legao sam uveče da spavam ali nisam mogao da zaspim. Pronašao sam sajt na kome je radila i video sam da je dostupna. Pozvao sam je.

-Zdravo, Saška ovde.

-Zdravo prljava devojčice. Ne izlazi mi tvoja napunjena pičkica iz glave.

-Ni meni tvoj kurac koji sam popušila danas.

Njen glas me je žestoko napalio. Počeo sam da ga drkam i ona je to čula. Počela je da uzdiše i da mi priča kako dira vlažnu pičku i gura prst u nju. Zapravo pričala mi je sve perverzne priče koj sam želeo da čujem. Drkao sam i slušao je. Svršio sam jednakim žarom kao i kad sam je jebao. 

Od tada je pozivanje Saške i svršavanje uz njen glas postala moja svakodnevnica. Ne samo noću, nego kad god bi mi se digao. Postao sam mnogo rastzerećeniji i srećniji uz nju.