Potlačenost uz vrelu i iskusnu matorku mi je digla kurac

Nikad ranije nisam čuo za potlačenost. Dolazim iz malog primitivnog gradića. Pre nego što započnem svoju ispovest – predstaviću se. 

Zovem se Radiša. Imam 23 godine. Želeo sam da studiram i tako sam se našao u Beogradu. Iznajmio sam garsonjeru u samom centru grada. Bio sam očaran tim velikim gradom. A i sama činjenica da te niko me niko ne zna, davala mi je slobodu. 

Tako sam šetajući naišao na jedan vrlo zanimljiv lokal. Prigušeno svetlo, bordo tepisi i zavese i neka strana muzika. Hm, nikada ranije takav lokal nisam video. Naravno, odmah sam ušetao da vidim kakav šta je to. 

Neki krupan tip je rekao da se plaća ulaz. Više sam od straha, kao hipnotisan izvadio pare i platio. Ušao sam unutra i prvo sam pomislio da je u pitanju maskembal. Kada sam malo bolje pogledao shvatio sam da grešim. 

Devojke i momci su bili provokativno obučeni. Neki parovi bi šetali svog partnera na povodcu kao da su psi. Onda sam video tipa koji liže štikle nekoj devojci. Sve sam to u čudu posmatrao. A onda sam iza leđa začuo glas:

Momak sa kožnom maskom liže štikle

To je potlačenost, on je njen rob

Okrenuo sam se i video zanosnu matorku. Kratke plave kose, obučena u crnu kožnu prekratku haljinu. Sise su joj se skoro cele videle. Samo su joj bradavice bile pokrivene nekom nalepnicom sa lancem. Mrežaste crne čarape i kožne štikle. Rekao bih da ima preko 45 godina.

Imala je parfem koji me je izluđivao. 

Vesna.

-Radiša.

-Mora da si ovde prvi put.

-Da, ušao sam iz znatiželje. Ne znam ni sam gde sam došao.

Samo se nasmejala. 

-Ja sam organizator ove žurke. Sada ću ti malo objasniti šta je ovo. Da li si nekada čuo za BDSM?

-Iskren da budem, nisam. 

-Onda ću da te naučim. Za početak bićeš moj rob, a ja tvoja gospodarica.

-Ne razumem.

– Pođi za mnom pokazaću ti

Krenuli smo na sprat. Otvorila je neka vrata i tu sam video neke razne sprave. Ličile su na sprave za mučenje. 

-Vidiš, ove sprave su za potlačenost, za robove. Ukoliko mi dozvoliš, doživećeš seksualno iskustvo kao nikada pre.

Gledao sam u nju i palila me je. Od samog pogleda na njene sise kurac mi se dizao. Koliko god da sam se plašio nisam mogao da joj kažem ne.

– Neću ti raditi ništa što ne želiš. Osetićeš bol samo onoliko koliko možeš da izdržiš. Nisi ni svestan koliko ti doza bola može doneti zadovoljstvo. 

-Može, ukoliko ću te jebati posle. Pristajem na to da vidim šta je potlačenost. Samo mi moraš dati dobar motiv za to. 

-U redu. Pristajem. 

Vezala mi je ruke spreda, i naterala da sednem na jednu od sprava. Tačnije, to je bio neki položaj između sedenja i ležanja na stomaku. Grudima sam bio naslon ne neku gredu. Vezanim rukama sam obuhvatio tu gredu. U prvi mah mi je bio nezgodan taj položaj. Shvatio sam da mi je dupe izdignuto i u prvom planu. Uzela je kao neku četku sa bodljama. 

Prvo me je mazila po dupetu, a onda blago udarila tom četkom

Potlačenost mi je digla kurac kao nikada pre

-Boli?

-Malo, ali mogu da izdržim. 

-U redu. Sada će te boleti malo više. Ukoliko ne možeš da izdržiš kaži sigurnu reč. Neka bude “dosta”. Mada ti sa mnom neće trebati. 

Samo sam klimnuo glavnom. Prišla je i pomazila mi jaja. Počeo sam da ludim od njenog prisustva, parfema, i želje da je jebem. Želeo sam kuracem ispunim svaku rupu na telu. A onda me je opet udarila, samo po drugom guzu. 

-Spusti glavu dole i ne gledaj me.

-Zašto?

-Koga si pitao za dozvolu da pričaš?

I onda opet udarac bodljama. Samo ovog puta je baš zabolelo. Osetio sam bol pomešan sa željom da je odvalim od kurca. Da joj ga nabijem u dupe i da je boli mnogo više nego mene sada. Shvatio sam da moram da slušam da bih je jebao. Prišla mi je i poljubila me.  To mi se svidelo mnogo više nego bol. 

Matorka vrši potlačenost na muškarcu i udara ga po dupetu

Kako bih te odvalio od kurca

Čim sam to izgovorio, pogledala me je sa ljutnjom u očima. A da, nisam tražio dozvolu da pričam. Uzela je bič i ošinula me po leđima. Nisam znao šta me je snašlo. Znam samo da sam želeo da bol prestane i da je odvalim od kurca.

-Dosta!

-Molim?

-Dosta je bilo, odveži me.

Bio sam besan kao ris. Odvezala me je i pitala šta nije u redu. Ni sam nisam znao da kažem šta nije u redu. Ispred mene se nalazilo veliko ogledalo. Kada sam se pogledao, imao sam šta da vidim. Besan pogled i ukrućen kurac. Nikada mi se ovoliko nije podigao. Ne znam da bli su na to uticali potlačenost ili pogled na nju.

-Napaljen sam, želim da te dobro izjebem, i nemam živaca za ove igrarije. 

Počeo sam da tražim svoje stvari da se obučem i krenem. 

-I ja želim da me dobro izjebe napaljen i besan klinac. 

Nije morala dva puta da ponavlja

Samo sam joj prišao, okrenuo  i u roku od dve sekunde nabio nabrekli kurac u nju. Bolelo me, ali znam da je nju bolelo mnogo više. Počela je da jauče jer je bila suva. Uživao sam u njenoj muci. Kako sam krenuo da ga vadim malo se navlažio. Sledeće nebijanje kurca u nju je išlo mnogo lakše. Guzio sam je kao da mi život od toga zavisi

Nagužena matorka prima kurac od pozadi

-Au mali koliki ti je kurac. Stvarno si obdaren.

Napalila me je tim rečima. A i sam sam primetio da mi je kurac veći nego inače. Jebao sam je tako grubo i divljački. Nije mi dugo trebalo da svršim. Počeo sam da je prskam po ledjima i naguženom dupetu. Bila je zalivena cela. Nisam mogao da verujem da sam toliko sperme izbaci iz sebe. 

Pipnula je prstom po vreloj i lepljivoj spermi, a onda je polizala taj prdt. Svidelo mi se to što vidim. 

-Pogledaj koliko si svršio od malo bola koji sam ti nanela. A i jebao si me kao divlja zver. Moraš priznati da je to zato što su ti se pomešali napaljenost i bes.

Zbunjeno sam gledao u nju i razmišljao o tome što mi je rekla. 

-Pa da. 

-Onda te očekujem ovde i sutra veče. Da ti pokažem kakav ludački orgazam ćeš doživeti. Šta misliš, zašto muškarci pristaju da budu robovi? Pali ih činjenica da ih neko poseduje. A i doživljavaju orgazam o kakvom su samo mogli da sanjaju. 

Oblačio sam je i slušao. Bez reči sam izašao iz sobe i zaputio se ka izlazu. Jedno je sigurno. Sutra se vraćam ovde i biću njen rob. To je moja nova fantazija.