NEZASITA MARTA UČINIĆE DA TI SE MANTA!

Nezasita sam u svemu i znam da uživam u životu. Nisam se udavala, nisam rađala, dobro sam zarađivala, mnogo sam putovala. Čak me je i vreme poštedelo, ne starim nimalo. Jedna od tajni je dobar seks. Dobro je i mala reč. Volim divlji, nezasiti, strastveni i prljavi seks.

Nekada sam privodila mlade momke na kaficu, umela sam i da platim. Volim faktor iznenađenja kod sebe što nikada ne znam kada ću se i na koga napaliti, kao i kod muškarca. Ako si pun iznenađenja, moja iskusna pička te nestrpljivo čeka da te pojede!

Pozovi me na broj 0906/450-004, cena 120 din/min. Izaberi opciju 2.

Nezasita Marta u ličnoj karti:

Godište – 1978.

Omiljena poza: Želim da svršavaš suda po sobi dok te šamaram po guzi. Ti bezobrazni dečko!

PRUŽALAC USLUGA Fonlider d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 100206806 Matični broj: 17195735 Delatnost: 6820 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@fonlider.rs. U ime Fonlider d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne i osnovne podatke o kupcima/ korisnicima. Tu spadaju i podaci neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora da li žele da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Fonlider d.o.o (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

TEHNIČKA PODRŠKA – OneClick Solutions d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 107479270 Matični broj: 20811161 Delatnost: 6201 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@oneclick.rs. Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem e-maila office@oneclick.rs. Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili na strani mobilnih operatera, kao i za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa. Zahtevi pružaocu usluga za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišćenjem ili nekorišćenjem ponuđenih informacija u osnovi su isključeni. Isključenje važi ukoliko autor nije učinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku. Poruke koje korisnici primaju se ne naplaćuju. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, plaćaju se samo poslate poruke. Slanjem SMS poruke, korisnik automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.