SOČNA BUCA BI DA SE TUCA

Sočna sam od glave do pete. Jesi probao nekad da jebeš debeljucu? Ako nisi pozovi, toliko sam napaljena da ne mogu da se zadovoljim samo kurčinom moga muža. On je shvatio da mu se to dopada, pa smo rešili da na ovaj način oboje uživamo. Bolje da se jebem preko telefona i da on čuje, nego da mu to radim iza leđa. Dok mi budeš pričao šta bi mi radio, on će mi lizati stopala.

Pozovi me na broj 0906/450-004, opcija 27, cena 120 din/min.

Sočna buca u kratkim crtama:

Godište – 1980.

Nadimak – Cuca

Omiljena fantazija: Mladi lepotan mi sisa bradavice dok me neki kuronja jebe u bulju, a moj muž sve to gleda i divljački masturbira

PRUŽALAC USLUGA DM CrPRUŽALAC USLUGA DM Creative Team d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 109843536 Matični broj: 21252719 Delatnost: 8220 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@dmct.rs U ime DM Creative Team d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne i osnovne podatke o kupcima/ korisnicima. Tu spadaju i podaci neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora da li žele da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u DM Creative Team d.o.o (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

TEHNIČKA PODRŠKA – OneClick Solutions d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 107479270 Matični broj: 20811161 Delatnost: 6201 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@oneclick.rs Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem e-maila office@oneclick.rs Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili na strani mobilnih operatera, kao i za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa. Zahtevi pružaocu usluga za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišćenjem ili nekorišćenjem ponuđenih informacija u osnovi su isključeni. Isključenje važi ukoliko autor nije učinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku. Poruke koje korisnici primaju se ne naplaćuju. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, plaćaju se samo poslate poruke. Slanjem SMS poruke, korisnik automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.