Usamljenost sam pobedio uz vrelu matorku

Kazu da usamljenost ubija čoveka nakon razvoda. Na svom primeru sam shvatio da su ljudi u pravu. Moja žena, Miroslava me je ostavila, uz obrazloženje da sam loš u seksu. Dugo sam imao komplekse zbog toga. 

Tog vrelog letnjeg dana krenuo sam u kupovinu. U mega marketu primetih stariju ženu, nenormalno zgodnu. Bila je punije građe, ali je to jako lepo nosila. Sijala je u crvenoj košulji i belim uskim pantalonama do ispod kolena. Svaka oblina se videla na njoj. Imala je velike sise i dupe koje se samo poželeti može. Hot. Primetio sam da gledam u nju i ne trepćem. 

Stidljivost i kompleksi koje sam imao nisu mi dozvoljavali da napravim prvi korak. Međutim sreća mi se osmehnula. Video sam da pokušava sama da uzme veliki džak granula za pse i prebaci na kolica. 50 kilograma tereta nije mogla da prenese sama nikako. 

Tu nastupam ja

-Treba li Vam pomoć?

-Uh, da znate da treba, mislila sam da ovo mogu sama, ali…

Kada sam joj pomogao oko džaka pružila mi je svoju ruku i predstavila se:

Mica.

-Nemanja, drago mi je. 

Ruka joj je bila nežna i topla. Kada sam joj se zagledao u oči video sam da su tamno plave. Pao sam sa nogu od te nijanse očiju. 

-Kako to da si sama krenula u ovakvu kupovinu?

-Udovica sam od nedavno. Usamljenost me je ubijala i odlučila sam da uzmem psa. 

-Vidiš, i mene ubija usamljenost ali se nisam setio da kupim psa. 

Krenuli smo lagano ka kasi. Naravno da je Mici bila i tu potrebna pomoć. Kako smo izlazili iz marketa Mica reče:

-Nadam se da mogu jednim pićem da se odužim za ovo. A i svakako će mi trebati pomoć da odnesem ovaj džak do stana.

Usamljenost mi je pomutila razum, krenuo sam za njom

Pristao sam i ako mi u prvi mah nije bilo prijatno. Mica je krenula ka svojim kolima, a ja kao opčinjen sam išao za njom. Vozili smo se ćutke do njenog stana. Razmišao sam o tome da nikada ranije ne bih otišao sa nekom ženom. Usamljenost nas tera da radim stvari za koje nismo ni znali da smo sposobni. 

Pogledao sam je, i video da joj pojas ide između velikih sisa. Prošli su me žmarci zbog toga. Primetio sam da mi se diže. Pantalone su mi postale tesne. Nisam znao šta me je snašlo. To je isto primetila i ona. Vragolasto se nasmejala. Zbog tog osmeha sam je želeo odmah i sad. 

Sisatu crnku steže pojas od auta

Stigli smo vrlo brzo. Nekako sam uzeo onaj džak i zaputili smo se ka njenom stanu. Kada smo stigli Mica reče: 

-Vidim da si se umorio. Jesi li za kafu i limunadu? 

-Jesam naravno. 

-Samo da se presvučem i dolazim. 

Nakon par minuta je izašla u dekoltiranoj letnjoj haljini. Pogled nisam  mogao da skinem sa njenih sisa. Pomislih: “Jeste matorka ali je dobra. Sise su joj fantastične”. Kao da mi je pročitala misli. Stala je ispred mene i poljubila me tako da mi je pamet stala. Pune, sočne usne i jezik koji mi je gurnula do grkljana su mi svet pomerili. 

Usamljenost sam pobedio sočnim usnama

Usamljenost je otišla u zaborav

Uhvatio sam je za dupe. I ako je matora i punija, dupe joj je iznenađujuće čvrsto. Ukrutio mi se kao nikada do tada. Mislio sam da će eksplodirati u mojim gaćama. Lagano sam joj odvezao haljinu koja joj se vezivala iza vrata. Gornji deo je spao i samo su njene velike sise sevnule ispred mene. 

Počeo sam da ih stiskam i ližem kao da mi život od toga zavisi. Bacio sam je na krevet i grickao sam joj bradavice. Počela je da uzdiše i to me je još više napalilo. Hteo sam da je jebem. 

Uhvatio sam je za ruke i zarobio ih iznad njene glave. Drugom rukom sam krenuo da je diram po butinama. Niz jednu butinu sam osetio nešto vlažno. Shvatio sam da je toliko napaljena da joj sve curi niz butine. Naložio sam se kao majmun zbog toga. Želeo sam da je odvalim od kurca. 

Pantalone su me ludački stezale

Pustio sam je na momenat da bih oslobio svoj nabrekli kurac. Iskoristila je to vrlo vešto i pomogla mi da se otkopčam. Kako mi je kurac izleteo kao strela iz gaća tako ga je ona dočekala. Uzela ga je jednom rukom i počela da ga drka i uvija. Istovremeno mi ga je i pušila. Pohotno ga je uvlačila u svoja usta. Mislio sam da ću umreti. Jezikom mi je kružila oko glavića. Dovodila me je do ludila. 

Gledala me je dok mi je pušila kurac. Mislio sam da ću poludeti od želje za njom. Morao sam da je jebem. Divlje i zverski kao nikad nikog do sad. 

Zgrabio sam je za kosu i izvadio kurac iz njenih bezobraznih usta. Okrenuo sam je i bacio na sve četiri. Želeo sam da je guzim. Glavu sam joj spustio na kravet. Nije nosila veš. Spremila se za seks. Iz ove perspektive  njeno mesnato dupe je bilo u prvom planu. Udario sam je po guzici. Zacrvenela se i počela da bridi. Počela je da stenje. 

Uhvatio sam je za kukove i nabio kurac u nju. Zakukala je od bola, ali me nije bilo briga. Moj kurac je bio najvažniji u tom trenutku. Držeći je za kukove, navlačio sam je na kurac kao da je igračka. Napaljenoj matorki je to izuzetno prijalo. Stenjao sam kao životnja, a i ona je. Prvi put mi se desilo da jebem neku ženu kao kurvu. Svidelo mi se i palio me taj osećaj moći koji sam imao. 

A sada ćemo malo drugačije 

Izvadio sam ga iz nje i legao na krevet. Uhvatio sam je opet za kosu i nabio joj glavu na kurac. Naterao sam je da oseti svoje sokove. Gledala me je bezobrazno i sviđalo joj se ovo što joj radim. Držeći je za kosu imao sam potpunu kontrolu nad njom. Nikad moćniji nisam bio. 

Privukao sam je sebi. Mica je sela na moj tvrdi kurac i nabijala se. Toliko jako je skakala po mom kurcu da sam svršio za nekoliko minuta. Napunio sam je. Svaku kap sperme sam sipao u nju. 

Seks

Dok sam svršavao, kurac mi je pulsirao i postajao čvršći. Imao sam osećaj da me Micina napaljena pička steže sve više. Bila je neverovatno vrela i vlažna. Sišla je sa mog kurca i otišla da se istušira. Ležao sam na krevetu i razmišljao šta se desilo. 

Kada je izašla iz kupatila, shvatio sam da nije svršila. Ponovo sam je bacio na krevet i počeo da joj ližem pičkicu. Jezikom sam joj prolazio preko klitorisa i to je uzbuđivalo. Sasvim iznenada sam joj nabio jezik. Jebao sam je jezikom i dirao prstima dok nije počela da se grči i svršava. Izluđivao sam je i osećao sam se baš moćno zbog toga. 

-Najbolji si. Nikada bolji seks nisam imala.

Gledao sam je malo skeptičan. Uzimajući u obzir da me je žena ostavila jer sam bio “loš u krevetu”.

-Mislila sam da će mi usamljenost doći glave. Pokazao si mi da grešim. A sada želim da odeš, jer ne želim da se vezujem na bilo koji način. Hvala na svemu do sada. Prava si seks bomba.

Izašao sam iz stana pun utisaka i praznih jaja. Nikad se lepše u životu nisam osećao.