Zabava za pamćenje sa prelepom Tamarom

Zabava. Kada čujem tu reč obično se setim jednog davnog događaja koji nije baš uobičajen. Rado ga se setim jer me i dalje nenormalno pali.

Vlasnik sam manjeg restorana u beogradskom naselju. Samim tim, provodeći vreme u kafiću, upoznao sam sve ljude iz komšiluka. Znam ko pije ko piće, čija žena švrlja okolo, ko se drogira i slično. Mogu reći da o svima znam dovoljno da mogu reći da ih poznajem. U masi ljudi koji stalno dolaze, dok sam još bio na studijama, dolazila je često i jedna simpatična, plava matorka. Imala je lepe crte lica i jako privlačno telo koje je krasilo mnogo čudnih tetovaža i poneki pirsing. To je bila seks bomba. O njoj na primer, nisam znao mnogo, jer je bila jako misteriozna. Dolazila je retko, uvek u većoj grupi ljudi. Svako njihovo okupljanje bila je zabava za konobare, jer su se opijali do jutra.

Jednog dana, sela je sam za šank. Kopkalo me je da je upoznam. Profesionalna deformacija. Počastio sam je pićem koje je pila i seo pored nje. Čitala je neku knjigu i nije obraćala pažnju na mene. Bio je to Dostojevski. Voleo sam Dostojevskog.

Plavuša u crnoj haljini puši cigaretu

Zabava se ne propušta

Konobar je doneo piće koje sam joj poručio. Pogledala me je i zahvalila se hladno. Ipak, nisam imao bolju priliku da je započnem razgovor.

–        Voliš ruske pisce?

–        Ruskinja sam.

–        Kažu da su žene koje čitaju Dostojevskog posebno stroge.

–        Ja sam najgora.

Dopalo mi se kako mi nonšalantno odgovara. Nosila je crnu haljinu bez bretela. Primetio sam da ima manje, ali lepe grudi. Guza joj je bila obla i zategnuta. Bila je visoka, gotovo moje visine. Poželeo sam da je jebem. Nastavio sam razgovor.

–        Voleo bih da te onda bolje upoznam. Jesi li slobodna večeras?

Pogledala me je mangupski.

–        Večeras sam zauzeta, ali možeš da mi se pridružiš ako baš želiš da me upoznaš.

Nisam mogao da skontam šta želi da mi kaže. Iskreno, palo mi je na pamet mnogo perverznih slika.

–        Nećeš me ubiti i zakopati u neku jamu?

–        Neću, biće mnogo gore od toga.

–        Onda može.

Pružila mi je ruku.

–        Tamara.

–        Sreten.

Imala je čvrst stisak ruke. Pristao sam jer mi je dala izazov, ali nisam prestao da se pitam šta me čeka. Nadao sam se da je neka zabava. Čim je započela komunikaciju, sigurno voli piletinu.

Zabava koja širi horizonte

Došla je u pola 11. Bila je provokativno obučena. Haljina joj je bila veoma kratka. Na nogama je imala visoke štikle. Međutim, njen stav nije odavao utisak da ide u provod. Delovala je kao da joj je to normalno stanje. Da li se skockala za mene?

U rukama je držala ključeve. Rekla je da će nas povesti negde. Nisam se bunio.

Auto je zaustavila u jednoj zabačenoj ulici. Bila je u centru grada, pa i dalje nisam sumnjao ni na šta. Rekla je da idemo na privatnu zabavu, da mi ne bi bilo čudno.

To mi je zvučalo ok. Nisam mogao da sklonim pogled sa njenih nogu. Rekao sam sebi da ću uraditi sve što mogu da je pojebem večeras.

Ušli smo u veliki stan, mislim da je imao oko 300 kvadrata. Čuo se techno house. Unutra je bilo desetak ljudi. Većinu su činile opasno zgodne matorke. Odmah mi se digao. Dve matorke su igrale u ćošku i ljubile se. Ostale su sedele na kauču i nešto veselo čavrljale. Ja sam ipak najviše poželeo moju matorku. Potražio sam je pogledom, jer se izgubila negde u masi ljudi. Prišla je matorkama u ćošku i poljubila ih u usta na blic. Zatim se okrenula ka muškarcima i uhvatila ih za guzu. Zatim je sela na kauč i sočno poljubila jednu crnku bujnog poprsja. Tada mi je sve bilo jasno. Zabava me tek čeka.

 Svingerska zabava i kako dominirati na njoj

Kada se pozdravila sa svima, Tamara je rekla svojim ženama da me je povela na zabavu. Pogledale su me sve od glave do pete. Muškarci koji su stajali sa pivom su bacili pogled na mene. Osetio sam se malo neprijatno. Krenuo sam ka kauču da se bar dobro upoznam sa ženama. Ljubazno su mi se predstavile. Izbliza su bile još lepše. Nisam znao da ću ikada upoznati tako lepe sfingerke. Ja nisam bio u tom fazonu. Nikada nisam bio u grupnjaku u tim godinama. Ne mogu, kao muškarac da kažem da me to nikada nije interesovalo.

Pustile su me da sednem između njih. Mirisale su predivno. Moja matorka je sedela pored mene. Povremeno se ljubila sa svojom devojkom crne kose. Mislim, sa njom se najviše ljubila, pa sam pretpostavio da prema njoj ima najveću naklonost. U jednom trenutku, spustila je ruku na moje prepone. Prešla je rukom po butinama, do kurca. On je već davno bio ogroman, pa je imala šta da opipa.

Pogledala me je oduševljeno. Bio sam sitan i ružan, pomalo nesiguran, ali imao sam kurac od 35 cm. To nijedna žena nije htela da propusti. Išao sam na tu loptu. Zato sam se i usudio da joj priđem. Bio sam u pravu. Naleteo sam na dobitnu kombinaciju. Znao sam da će me ova zabava dovesti do ludila. Kako mi je otkopčala pantalone, ostale matorke su krenule da me okružuju, poput lešinara. Činilo mi se da mi je kurac čak veći nego inače. Zabava je obećavala.

Zabava za pamćenje u zagrljaju nekoliko lepih žena

Svingeri znaju da je život jedan

Tamara se prva spustila na kolena. Bila je prava domaćica. Polizala je glavić, a zatim ga je uhvatila obema rukama. Odala je čast njegovoj veličini, bar je tako izgledalo. Krenula je da ga uvlači lagano. Uvukla ga je celog iz prvog pokušaja. Oduševila me je. Haljina joj se potpuno podigla u tom položaju i videle su joj se gaćice. Zatim se približila njena crnka. Ona mi je lizala jaja dok ga je Tamara drkala. Poljubile su se sa mojim sokovima u ustima. Odlepio sam. Vene na mom penisu postale su tamnoplave.

Muškarci su se malo uzbunili jer su žene bile oko mene. Bilo ih je trojica. Krenuli su da se približavaju najbližim matorkama. Neke od njih su se odmah predale. Pali su višestruki uzdasi i poljupci. Sam zvuk je bio razarajući. Moj kurac je bio u ustima treće matorke. Malo sam ih bolje zapazio. Pored Tamare i bujne, niske crnke, bile su još dve plavuše i crnke. Jedna plavuša je imala kratku kosu i mnogo tetovaža, druga je bila jako mršava. Jedna crnka je bila izuzetno zgodna, druga je izgledala kao azijatkinja. Sve su sjajno izgledale. Nisam znao odakle da počnem. Rešio sam da najslađe ostavim za kraj. Privukao sam azijatkinju. Imala je prelepo dupence. Smestio sam je na krevet.

Ušao sam u nju polako. Uvek sam bio nežan prema nepoznatim ženama. Ona je, međutim, bila divljakuša i želela je grubu igru. Odmah je krenula da se nabada na njega. Osetio sam na stomaku nečije ruke. Plavuša kratke kose me je obavila rukama i masirala mi jaja dok sam jebao azijatkinju. Naježio sam se. U ćošku je pao žestoki seks visokog muškarca i niske crnke. Na kauču je seks niskog muškarca i mršave plavuše bio grub. Čulo se samo: 

-Puši! 

Odlepio sam. Zabava je počela.

Pojebao sam svaku ženu na zabavi

Tamara me je gledala pohotno, kao da je i ona želela da bude poslednja. Podigla je nogu na krevet ispred mene i masirala je klitoris. Gledala me je pravo u oči. Jebao sam azijatkinju misleći kako jebem nju. Na to je plavuša koja je zadovoljavala muškarca na kauču prišla i podigla noge na moja ramena. Pica joj je bila vlažna kao sladoled koji se istopio. Polizao sam je celom dužinom. Tamara me je ošamarila zbog toga. Ona me je dovela i nije želela bliskost, pomislio sam. Prišla je i zabila mi jezik u grlo. Bilo je preukusno ljubiti se sa njom. Nastavila je da masira svoj klitoris.

Iskoristio sam priliku i ušao u mršavu plavušu. Imala je prelepe noge. Azijatkinja je dečku koji je stajao i drkao na nas prišla i ponudila mu svoju guzu visoko. Ušao je u anus. Želeo sam i ja anus. Dohvatio sam sisatu crnku koja je u tom trenutku prišla Tamari da joj liže pičku. Taman se bila namestila tako da sam joj podigao suknjicu. Stavio sam joj prst u anus. Bio je širok i mekan. Nisam prezao da joj ga onda i uvalim. Stvarno je bio prelep, cepao sam je gotovo kao da ulazim u pičku. Nije se bunila, a rad jezikom joj se tako ubrzao da je Tamara dahtala kao navijena. Uplašio sam se da će svršiti, pa sam se smirio. Zabava je uzela maha, mislio sam da ću eksplodirati.

Na redu je bila zgodna crnka. Izgledala je kao bivši fotomodel, visoka i savršeno građena, prelepih usana i svetlih očiju. Za nju sam smislio specijalni tretman. Povukao sam je za ruku u drugu sobu gde je bio veliki krevet. Kako sam je povukao, muškarac čiji je kurac bio u njoj je krenuo da svršava po sobi. Jedan deo je pao na njenu guzu.

Melem za oči i za kurac

Bacio sam crnku na krevet. Smejala se. Bila je predivna. Valjala se po krevetu, a zatim mi je okrenula guzu. Uhvatio sam je za kosu i smestila se u pseći položaj. Bio sam oduševljen prizorom. Mešala je kao profesionalac. U jednom trenutku je krenula da tverkuje. Uspeo sam da joj ga uvalim dok je to radila. Njena pička je bila uska i duboka. Ušao je ceo. Ona je vrisnula. U sobi je bilo mnogo ogledala. Mogao sam da vidim njenu prelepu facu kako se grči. U ogledalu sam video i orgije koji su se dašavale iza mene. Zabava je bila na vrhuncu. Seks je postao žestok.

Gledajući u prizor iza sebe, postao sam jako grub. Počupao sam joj dosta kose i nisam mogao da se zaustavim kako sam snažno ulazio. Pala je sa kreveta. Na krevetu je ostala samo njena sočna guza. Raširila je noge i pokušala je da se održi na krevetu. Stegao sam joj noge i divljao u njoj. Bio sam na vrhuncu, kada sam čuo da je neko zalupio vratima. Ušla je Tamara. Bila je potpuno gola.

Tamara je imala prelepe trojke sa naoštrenim bradavicama. Pička joj je bila potpuno gola. Gledala nas je usplahireno. Čekala je da nas zaskoči. Pustio sam crnku i okrneuo se ka njoj. Kurac mi je pulsirao. Sjebao sam se. Nju sam hteo dugo da jebem. Prišla mi je i sočno me poljubila. Crnka joj je prišla sa leđa i masirala joj grudi. Na pički se videlo da je kao tempirana bomba i da će svakog trena svršiti. Tamara je to iskoristila i legla preko nje. Trljale su svoje pičke pred mojim očima ljubeći se kao životinje.

Najslađe za kraj

Suzdržavao sam se da ne svršim. Bilo je jako teško. Čekao sam da se smire. Crnka se zgrčila i snažno obrglila Tamaru. Imala je žestok orgazam. Prvo je nastavila da se trlja o Tamarinu pičku, a zatim je krenula da prska kao da urinira. Bilo je ludački.

Tamara se odmah okrenula ka meni. Sedeo sam bespomoćno gledajući u prizor. Masirala je svoje grudi. Polizala je srednji prst i počela njime da masira bradavice. Crnka je ustala i prišla joj s leđa. Masirala joj je pičku. U nekom trenutku, otvorila su se vrata i krenuli su da ulaze i ostali. Svi su gledali u mene. Mislio sam da sam se nadrogirao. Zabava me je ošamutila. Potrudio sam se da se koncetrišem na Tamaru. Podigao sam je na njega. Samo je skliznuo u nju. Ušao je ceo. Hteo sam da diktiram tempo, ali ona je preuzela dominaciju. Počela je da me jaše. Toliko je bila dobra da nisam mogao da se držim na rukama.

Ruke su oslabile i legao sam na krevet. I dalje me je jahala. Želeo sam da svršim, ali po njoj. Smogao sam snage i podigao je uz krevet. Uhvatila se za naslon kreveta. Malo se pridigla. Ulazio sam odozdo kao da pokušavam kurcem da joj razbijem pičku. Grudi su joj poskakivale, a koža na njima je rumenela koliko sam ih stezao. Bio sam tu, bio sam tu. U ogledalu sam video kako je visoki dečko prskao po sisama crnke. Mršava plavuša je vrisnula od orgazma. Moja sperma je poletela po tamarinim grudima, licu i po zidu. Pao sam na nju. Cela soba je uzdisala. Zabava je obećavala još mnogo orgazama.

Umoran muškarac leži pored žene posle orgazma

Tamara, koga si noćas varala dok si mene sanjala 

Tog jutra Tamare nije bilo. Probudio sam se na gomili žena. Bio sam napaljen i posle duge noći pune orgazama. Ipak, želeo sam Tamaru. Rekli su mi da ona nikada ne ostaje do jutra. Nadao sam se da ću je onda videti u kafiću i da ćemo nastaviti druženje. Ipak, nije je bilo ni u kafiću. Samo se jednog dana pojavila pred mojim vratima. Živeo sam sam. Znala je to. Raspitivala se. 

Pustio sam je da uđe i uzeo bolovanje. Desetak dana nismo izlazili iz kuće, samo smo se jebali. Probali smo sve što smo ikada želeli. Zaljubio sam se. Jednog jutra nje samo više nije bilo. Nije došla ni u kafić. Nikada je više nisam video. Znam da se i ona zaljubila. Zato nikada nisam prestao da se pitam koga li vara sa mnom u mislima. I dalje se nadam da ću je sresti. Zabava je ostala savršena uspomena. Ipak, zabava koju mi je ona priredila da je ne zaboravim je bila gora od toga.