Fatalna matorka u dekolteu se guzi na terasi

FATALNA SLAĐANA TRAŽI BIZNISMENA

Fatalna sam matorka. Dugačak je niz onih koji su mi to rekli. Ne ostavljaju me na miru i dalje. Priznajem da mi to prija. Volim pažnju, skupe poklone i markiranu garderobu. Lično mnogo radim na sebi, treniram i studiram u ovim godinama, tako da opravdavam svaku cenu!

Ako ti je pun džep, onaj na pantalonama, jebaću te kao zmaj. Ako ti je pun i onaj džep u gaćama, biću ti robinja. Love za kardiologa imaš.

Pozovi me na broj 0906/450-004, cena 120 RSD/min.

Izaberi opciju 6.

Fatalna Slađana u ličnoj karti:

Godište – 1982.

Omiljena poza: Želim da divljački svršavaš po meni dok klečim na kolenima u najskupljim cipelama!

PRUŽALAC USLUGA Fonlider d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 100206806 Matični broj: 17195735 Delatnost: 6820 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@fonlider.rs. U ime Fonlider d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne i osnovne podatke o kupcima/ korisnicima. Tu spadaju i podaci neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora da li žele da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Fonlider d.o.o (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

TEHNIČKA PODRŠKA – OneClick Solutions d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 107479270 Matični broj: 20811161 Delatnost: 6201 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@oneclick.rs. Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem e-maila office@oneclick.rs. Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili na strani mobilnih operatera, kao i za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa. Zahtevi pružaocu usluga za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišćenjem ili nekorišćenjem ponuđenih informacija u osnovi su isključeni. Isključenje važi ukoliko autor nije učinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku. Poruke koje korisnici primaju se ne naplaćuju. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, plaćaju se samo poslate poruke. Slanjem SMS poruke, korisnik automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.

Tigrica, atraktivna mlava milfara pozira u tigrastom seksi vešu

TIGRICA KALINA NE PREZA OD GLASINA

Tigrica, u krevetu i u životu. Lagano, ali proračunato idem kroz život i život mi je uzvratio lepim izgledom i savršenim seksualnim apetitom, a imam

Nimfo seksi plavuša ogromnih grudi pozira u beloj spavaćici

NIMFO OLGICA NEMA KOČNICA

Nimfo sam, totalno. Moj libido je nepobediv. Sa godinama je sve veći. Mogu ja da se suzdržim, ali ispliva kad se najmanje nadam. Nekada je

Radno vreme

© 2023 Copyright by matorke.rs

Scroll to Top