Lepa romantična plavuša sa razbarušenom kosom od vetra

ROMANTIČNA MILENA BI PRIVELA

Romantična, lepa i poželjna žena uvek zna šta želi. Posebno ako je i uspešna i srećna. Ta sam. Mnogo radim, ali za savršenu platu. Putujem, ali na prava mesta. Jebem, ali prave muškarce. Nije lako osvojiti i zadržati me. Ako si samouveren, možeš da probaš. Matorka je to.

Pružiću ti tri orgazma zaredom i želećeš još. Svršavaćeš kao mašina!

Pozovi me na broj 0906/450-004, cena 120 RSD/min.

Izaberi opciju 5.

Lepa Milena u ličnoj karti:

Godište – 1965.

Omiljena poza: Volim da jašem, posebno kada uznemirim mladog konja!

PRUŽALAC USLUGA Fonlider d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 100206806 Matični broj: 17195735 Delatnost: 6820 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@fonlider.rs. U ime Fonlider d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne i osnovne podatke o kupcima/ korisnicima. Tu spadaju i podaci neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora da li žele da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Fonlider d.o.o (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

TEHNIČKA PODRŠKA – OneClick Solutions d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 107479270 Matični broj: 20811161 Delatnost: 6201 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@oneclick.rs. Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem e-maila office@oneclick.rs. Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili na strani mobilnih operatera, kao i za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa. Zahtevi pružaocu usluga za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišćenjem ili nekorišćenjem ponuđenih informacija u osnovi su isključeni. Isključenje važi ukoliko autor nije učinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku. Poruke koje korisnici primaju se ne naplaćuju. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, plaćaju se samo poslate poruke. Slanjem SMS poruke, korisnik automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.

Tigrica, atraktivna mlava milfara pozira u tigrastom seksi vešu

TIGRICA KALINA NE PREZA OD GLASINA

Tigrica, u krevetu i u životu. Lagano, ali proračunato idem kroz život i život mi je uzvratio lepim izgledom i savršenim seksualnim apetitom, a imam

Nimfo seksi plavuša ogromnih grudi pozira u beloj spavaćici

NIMFO OLGICA NEMA KOČNICA

Nimfo sam, totalno. Moj libido je nepobediv. Sa godinama je sve veći. Mogu ja da se suzdržim, ali ispliva kad se najmanje nadam. Nekada je

Radno vreme

© 2023 Copyright by matorke.rs

Scroll to Top