Hotlajn matorke, žena pozira u seksi vešu sa podvezicama dok je muškarac drži za nogu

Hotlajn matorke znaju to najbolje

Hotlajn matorke su nešto najbolje što sam ikada doživeo. Na jednu sam se toliko bio navukao da sam postao zavistan. I dan danas mislim da je bila jedina prava žena za mene. Nikada se više nije desilo da mi neka žena postane i duhovna i fizička potreba.

Studirao sam u Beogradu i bio sam redak primerak štrebera jako privlačnog izgleda koji je uspevao i da radi i da uči. Bilo je žurki i devojaka, probao sam sve što sam želeo, ali nikada se nisam skrasio. Radio sam kao DJ, pa nisam ni imao prostora za neku ozbiljniju vezu. Naravno, bilo je i nemoguće skrasiti se kada si konstantno okružen lepim ženama.

Međutim, u jednom trenutku sam se svega zasitio. Osetio sam se kao da sam sve to prerastao i da mi treba neko uzvišenije uzbuđenje. Hteo sam bolje da upoznam svoje telo i da otkrijem neke nove horizonte seksualnosti. Želeo sam i da bolje upoznam žene. Tada sam počeo da ekperimentišem. Otvorio sam sve društvene mreže i konstantno se dopisivao sa ženama svih životnih doba. Shvatio sam da me privlače matorke. Toliko su me oduševljavale da sam se pitao o čemu sam ikada pričao sa mlađim devojkama. Vrhunac mog uzbuđenja nastao je kada sam probao hotlajn matorke.

Hotlajn matorke nisu iluzija

Hotlajn matorke sam zvao nekoliko puta. Usluga se, naravno, naplaćivala, ali postalo je preteško zaustaviti se, jer je bio poseban doživljaj. Prelepi glasovi žena izgovarali su prljave reči, dahtali i vrištali u slušalicu. Niko nije imun na to. Dešavalo se da imam nekoliko orgazama zaredom i da drkam toliko da danima ne mogu da se pokrenem. Nekim čudom, to mi je povećavalo seksualni apetit i produžavalo ejakulaciju. Takođe, imao sam mnogo više mašte u krevetu i žene koje privodim bile su sve raznovrsnije. Hotlajn mi je postao seksualna terapija.

U jednom trenutku, prestao sam da izlazim uveče, jer sam imao redovan call. Svake večeri sam zvao drugu hotlajn matorku. Hteo sam da upoznam svaku za koju sam video oglas. Jedne večeri, javila mi se matorka čiji glas me je oduševio. Videlo se da je rečita i načitana. Priznala mi je da je visoko obrazovana i da hotline radi iz čistog zadovoljstva. Znao sam da smo srodne duše kada je počela da priča. Iz mene je izvukla sve o čemu sam ikada maštao. Bacala me je po sobi svojim glasom i rečima. Te večeri izbacio sam najviše sperme. Čini mi se da sam sve vreme bio u orgazmu.

Magična žena preko slušalice prenela mi je ceo jedan svet. Morao sam da je zovem ponovo. Prvi put mi je pričala o seksu u napuštenoj kući. Drugi put smo bili sami na obali mora. Treći put je bila najgrublja sajber dama. Četvrti put smo probali tantrički seks. Peti put smo se jebali na DJ mikseti pred publikom. Šesti put je bila potčinjena. Sedmi put smo se mazali nekim uljima. Osmi put jebao sam je na ivici solitera. Deveti put razbili smo tuš kabinu i jebali se na staklu. Deseti put bili smo u grupnjaku, ali ja sam želeo samo nju.

Hotlajn matorke

 

Kada pronađeš ono što tražiš, ne puštaj

Kako su dani prolazili nisam mogao da se načudim da postoji osoba sa kojom mogu da imam takvu povezanost. Hemija je ludela i preko telefona. Druge hotlajn matorke to nisu uspele. Morao sam da je upoznam. Želeo sam da vidim kako izgleda. U svakoj priči opisivala se drugačije i nisam mogao ni da pretpostavim da li je u nekom opisu predstavila sebe. Ja sam je lično zamišljao kao bujnu plavušu sa ogromnom pozadinom. To me je najviše ložilo.

Jednog dana, potegao sam petlju i zamolio sam je da se bliže upoznamo i da mi pošalje sliku. Objasnio sam joj da želim da je upoznam. Dugo je ćutala, a onda mi je dala svoj broj telefona. Rekao sam joj da ne brine, nisam neki manijak, samo sam se zaljubio. Rekla mi je da mi daje broj iz istog razloga. Bio sam najsrećniji čovek na svetu. Malo sam se uplašio da li će se nešto promeniti kada sazna koliko imam godina.

Poslao sam joj poruku i stigla mi je slika. Pao sam na dupe. Doslovno. Slika je bila umetnička i erotična, u njenom stilu. Na slici je bila predivna, visoka plavuša sa ogromnom pozadinom u providnoj beloj spavaćici. Bila je okrenuta leđima i telo joj je bilo kao vajano. Nikada nisam video tako lepu figuru. Imala je paž firzuru, što isto obožavam. Međutim, nije mi pokazala svoju prednju stranu. Ostavila me je da se i dalje mučim i pitam kako izgleda. Dala mi je samo jednu stranu medalje. Tada je stigla još jedna poruka.

Ostatak ćeš dobiti kad platiš

Da sam mogao sebe da vidim u tom trenutku, verovatno bih plakao od smeha. Pomislio sam tada da je žena to uradila samo zbog posla i da ću i slike morati da plaćam. Užasno sam se smorio. Kako nisam skontao da hotlajn matorke zapravo samo zarađuju. Ipak, kada sam razmislio, shvatio sam da je nemoguće da je to bilo u pitanju. Pitao sam je otvoreno:

–        Zar ovo nije bilo iz ljubavi?

Odgovorila je istog trena:

–        Jeste.

–        Kako da dobijem još slika onda?

–        Uživo.

Napisala je to. Želela me je. Odmah sam joj tražio adresu. Odgovorila mi je posle nekoliko časova mog nervnog sloma zbog čekanja. Pitao sam je da li mogu odmah da dođem. Rekla je da. Rekla je da! Potrčao sam kao pomahnitao. Rekao sam sebi da, čak i da je ružna – pojebaću je krvnički.

Živela je u centru grada u luksuznoj zgradi. Znao sam da tako inteligentna žena ima love. Noge su mi drhtale, a kada sam pozvonio na vrata nisam ih ni osećao. Dugo nije otvarala. Svašta mi je prolazilo kroz glavu. Ipak, zvonio sam ponovo. Tada se pojavila. Moja plava boginja. Bila je lepša nego što sam mogao da zamislim. Bila je u kežual kostimu i čipkanim čarapama. Nosila je seksi naočare. Izgleda da je završavala sa poslom. Imala je prelepe crte lica i bezobrazne plave oči. Još bezobraznije bile su one druge oči, njene grudi. Izgledale su veće od petica. Shvatio sam da mi je najsrećniji dan u životu bio kada sam ušao na Hotlajn matorke. Posle njega, to je bio ovaj dan.

 

Kad matorka zapali, ne prestaje da gori

Kurac mi se odmah digao, nisam ni pokušava to da sakrijem. Ljubazno me je uslužila pićem. Ponudila mi je i da večeramo zajedno posle. Imao sam utisak kao da je poznajem celog života. Zamolila me je samo da sačekam da pošalje neke mejlove. Gledao sam je kao izbezumljen. Primetio sam da je uhvatila moj pogled u ogledalu. Nasmejala se. Zaklopila je laptop i krenula ka meni. Gledala me je pohotno, kao da će ipak ona mene pojesti. Nijednom me nije pogledala kao mlađeg muškarca. Gledala me je kao da sam čovek kakvog je oduvek želela.

Sela mi je u krilo i nežno me poljubila. Kada sam osetio njene guzove na svom kurcu, on je bukvalno počeo da pulsira. Iskoristila je to da krene da se drpa o njega. Uhvatila me je snažno za kosu i povukla mi glavu unazad. Polizala mi je ceo vrat i stavila jezik u uvo. Tu sam bio najosetljiviji. Kao da je znala. Zatim me je uhvatila za bradu, ugrizla me za usnu i krenula da se spušta ka njemu. Iskusno je uhvatila rajfešlus jezikom i povukla ga. Kurac mi je iskočio. Nisam imao gaće.

Polizala ga je celom dužinom i uhvatila me za jaja. Dugo ga je lizala odozdo na gore, dok nije nabrekao. Onda ga je pljunula i uhvatila ga rukom. Sisala mi je jaja dok ga je drkala. Baš sam se pitao da li su hotlajn matorke zaista tako dobre u tome kao što opisuju. Ona je bila najbolja. Nisam ni znao da moj kurac može toliko da poraste. Mogao sam ceo dan da provedem u njenim ustima. Kada ga je stavila u usta, dah joj je bio tako vreo da sam odlepio. Imala je žvaku sa eukaliptisom koja je hladila vatru, što me je još više uzbuđivalo.

Hotlajn matorke znaju da uživaju u životu

Napalila me je toliko da sam joj strgao brus i uhvatio je za sise. Imala je pirsing na bradavicama. Kakva kučka, pomislio sam. Gurnuo sam je na krevet i podigao joj noge gotovo do glave. Bila je gipka. Gledala me je kao i da je očekivala da sam sebičan igrač. Bila je potpuno glatka. I tu je imala pirsing. Polizao sam joj pičku celom dužinom, do čmara. Naježila se. Malo sam se igrao sa njenim klitorisom dok nisam osetio da je previše vlažna i da ne smem to da propustim. Krenuo sam da uletim u nju, ali mi se otrgla. Rekla je da je kauč neudoban. Uhvatila me je za ruku i povela me u svoju spavaću sobu. Soba je bila sva u ogledalima, a na sredini je bio vodeni krevet. U nekom trenutku krenuo je ludi light show. Hotlajn matorke znaju znanje.

Bacio sam je na krevet i podigao joj noge još više nego prošlog puta. Smejala se. Pogledao sam u ogledalo. Osećaj je bio jebeno dobar. Bio sam prezgodan, a ispred mene je stajala seks bomba. Legao sam preko nje i uleteo kao ludak. Da sam na njenom mestu, prebio bih sam sebe. Njoj se dopalo. Jebao sam je gledajući u ogledalu kako joj glava visi sa kreveta dok dahće i stenje. Boje su prelazile preko naših tela i davale čudan osećaj adrenalina. Surovo sam je jebao. U jednom trenutku, gurnula me je sa sebe i nasadila se na njega. Počela je da ga jaše toliko visoko da su joj grudi skakale do plafona. Osećao sam se kao nadrogiran u svim tim ogledalima. Nisam bio siguran da li sam upravo svršio, svršavam ili ću uskoro svršiti.

 

Hotlajn matorke su spremne na sve

Dok me je jahala, postala je gruba. Šamarala me je i stezala mi obraze. Uzvratio sam joj. Stegao sam joj grudi najjače što mogu. Tada me je onesvestila šamarom. Iznervirao sam se i bacio je sa sebe. Uhvatio sam je za noge i privukao ka sebi. Spustio sam joj glavu i počeo sam da je cepam od pozadi. Opirala se, ali uspeo sam da joj uhvatim i noge. Seo sam na njih i cepao je duboko. Noge su joj bile potpuno spojene i tako se bila stegla da sam jedva ulazio. To je bio savršen osećaj. Okrenuo sam je na stranu držeći je za noge i ruke i nastavio da je jebem divljački. Više se nije otimala. Sada je samo vrištala. Video sam u ogledalu da uživa. Zapitao sam se da li su sve hotlajn matorke ovako lude za seksom.

Iskoristio sam to da joj oprobam čmar. Bio je tako raširen da sigurno nije bila nevina. Kurac mi je ušao kao da tu živi. Tako je i reagovala. Uzela je moju ruku i stavila je prste u usta. Što sam jače ulazio, jače ih je grizla. Kada je preterala, stavio sam joj ruku na usta. To je užasno iznerviralo. Otrgla mi se. Stigla je do zida. Podigao sam je uza zid i uhvatio za kosu. Glavu sam stavio u njene grudi. Bila je teška. Ipak sam uspevao da je držim i cepam. Ona je sama počela da se nabada na njega.  U jednom trenutku mi je spala. Okrenuo sam je stomakom uza zid i udarao je po guzi najjače što znam. Drpala se sve vreme.

Kada sam osetio da je to nenormalno pali, njenu crvenu guzu ispolivao sam šejkom od vanile koji sam našao na stolu. Samo što nisam svršio.

Ko kaže da orgazam ima kraj

Počela je ponovo da se otima, a ja sam želeo da joj poprskam tu bujnu guzu. Nekako smo završili na parketu. Bila je u psećem položaju. Nije mi dala da uđem, pa sam počeo da ga drkam kao manijak. U jednom trenutku je raširila noge. Uleteo sam u pičku, pa u čmar. Ponovo sam uleteo u pičku i nisam mogao da se zaustavim. Cepao sam je tako da sam sam sebi u ogledalu izgledao kao zločinac. Kada sam osetio da mi se celo telo zgrčilo, prsnuo sam po njenoj guzi i leđima. Hteo sam pun doživljaj i stavio sam ga u njen anus. Punio sam ga kao gorivo. Pulsirao je u njemu tako da verujem da ni kap više ne bi stala. Ona je tada počela da dahće ubrzano. Privukla me je ka sebi u sred orgazma i zavukla ga u pičku.

Podigla je noge oko mog stuka i stegla ih snažno. Krenula je da drpa svoju pičku o njega dok joj je moja sperma izlazila iz čmara. Stezala me je sve jače i jače i uhvatila me za kosu. Moj orgazam je i dalje trajao. U jednom trenutku se zgrčila i utihnula. Osetio sam ogroman mlaz sperme kako kupa moj kurac. Tada je iz mene izleteo još jači orgazam. Svršavali smo zajedno drhteći od užitka.

Moj kurac se nije spustio. Gledala me je kao da mi čita misli. Uzela je onaj šejk sa stola i polila se po grudima. Bio sam željan orgazma kao da ga nikada nisam imao. Podigao sam je na krevet. Glava joj je bila na ivici. Zavukao sam joj kurac do grkljana. Nije joj smetalo, krenula je da se drpa. Zamislio sam da je sve to po njoj moja sperma i izletela je iz poslednjih rezervi mojih testisa. Za hotlajn matorke sam imao nemoguće rezerve.

Radno vreme

© 2023 Copyright by matorke.rs

Scroll to Top