Incest nije uvek loš. Meni je bio savršen

Incest sam doživeo u srednjoj školi. Smrt dalekog rođaka iz Nemačke dovela nam je u kuću daleku rođaku. Kako to obično biva, došla je samo po svoj deo nasledstva. Kako se parnica odlagala, ona je kod nas ostala dobrih mesec dana.

Iako je rođaka sa majčine strane, majku je užasno počelo da nervira njeno prisustvo. Ona je to primetila, pa je još više provocirala svojim nestašlucima i kasnim provodima. Jednom nam je u kuću dovukla nekog rokera iz provoda sa kojim se glasno jebala cele noći. Frižider je praznila redovno, a ni dinara nije ostavljal u kući. Ipak, mamin najveći problem je bio taj što je izgledala kao boginja. Tata je imao oči i nije štedeo na njima. Zapravo, brat i ja smo bili još gori. Ja sam bio mlađi, pa to nisam mogao ni da kontrolišem.

Zvala se Dušica. Ironično ime za divlju ženu. Imala je oko 35 godina. Bila je visoka i vitka crnka kratke kose i ogromnih prirodnih grudi. Nestašno je bila lepa. Gotovo se nikada nije šminkala, a izgledala je bolje od većine devojaka. Imala je lepu kožu i osmeh i prirodno pune usne. Imala je radoznale i nevine crne oči koje bi raspametile svakoga ko ih malo duže gleda. Radila je kao prodavac životnog osiguranja i verujem da joj je odlično išlo da laže ljude. Ne znam samo da li je matorcima uspevala da proda osiguranje pre nego što ih upokoji kada je vide. Bila je opasna po život. Mene je, na sreću, navela samo na incest.

Prelepa crnka u tigrastoj majici

Incest ništa ne predstavlja napaljenom klincu

Kao i svakog drugog vikenda, ustao sam u podne i krenuo da se tuširam. Mama je u kuhinji vrištala na Dušicu jer je potrošila sva jaja. Dina se smejala kao da joj je upravo ispričala najbolji vic na svetu. Uleteo sam u kupatilo pre nego što ga brat zauzme, jer je imao nagle porive za wc-om kada je Dušica kod kuće. Pustio sam muziku. U nekom trenutku galama se utišala. Majka mi je samo dobacila da ona, tata i brat negde idu i da će se vratiti tek uveče. Rekla mi je da mi je doručak na stolu, a ručak u frižideru. Kao da sam mislio da jedem kod kuće.

Baš sam završio sa tuširanjem i hteo da drkam svoj jutarnje veliki kurac, kada mi je neko pokucao na vrata. Nije čekala odgovor, odmah je ušla. Dušica. Trgao sam se da se sakrijem zavesom, ali bilo je prekasno. Ušla je i razgoračila oči gledajući u moj nadprosečni kurac. Bio sam mršav i visok i moj snažan kurac je na meni izgledao sigurno zastrašujuće. Malo sam se smorio, ali oduševljenje na njenom licu me je umirilo.

–        Ne znaš da kucaš na vrata?

–        Volim da se iznenadim. Nekada se stvarno iznenadim.

Smejala se bezobrazno. Šta ona to radi, odjekivalo je u mojoj glavi. To je incest.

–        Htela sam da te pitam, kako mi ovo stoji?

Imala je kratak teksas šorc i belu top majicu. Šorc je utegao tako da su joj guzovi ispali sa strane. Bela majica je lagano lepršala iznad uskog i zategnutog stomaka sa trbušnjacima. Ispod majice su virile ivice njenih grudi.

–        Ako hoćeš da te neko siluje, odlično je.

–        Neko kao ti? Ja bih to baš volela.

Stajao sam dugo gledajući u nju sa svojom kurčinom od 35 cm u najjačoj erekciji.

 U stvari, volela bih da me ti pojebeš

Ostao sam zakopan u mestu. Borio sam se da nešto kažem, ali reči nisu izlazile. Samo je on pulsirao. Krenula je ka meni gledajući me pravo u oči.

–        Šta je, uplašio si se?

Da li me zajebava? Hoće da me ismeje. Ili je stvarno luda? Da li me stvarno želi? To je incest…

–        Da li si ti normalna?

–        Da li ti izgledam tako?

Ništa nisam rekao, samo sam je odgurnuo i krenuo da se brišem. Ona je izašla iz kupatila. Zaključio sam da me zajebava, kao i sve ukućane i da sam dobro odreagovao. Krenuo sam u svoju sobu sakrivši kurčinu pod peškirom. Kada sam ušao u sobu, imao sam šta da vidim. Čučala je na stolici od radnog stola potpuno gola, držeći sise u rukama. Bradavice je tako naoštrila ka meni, kao da me strelja. Peškir mi je spao i moj kurac je ponovo došao u prvi plan. Gledala ga je kako da će ga pojesti. Sada tek nisam znao šta da radim.

Zgodna crnka sa paž frizurom čuči na stolici i čeka incest

Skrenuo sam pogled i počeo da tražim svoje stvari. Trudio sam se da zaboravim sliku koju sam doživeo, ali nisam mogao. Okrenuo sam se ka njoj. i dalje me je gledala i lizala svoje sise. Da li je moguće da je toliko luda da se tako zajebava?

Kao da me je čula, ustala je sa stolice i približila mi se. Prešla je rukom po mojoj kosi i poljubila me nežno na blic. Zatim je uhvatila moj kurac. Prešla je rukom preko njega dva, tri, puta i pljunula ga je. Prešla je njime preko svojih grudi i udarila se njima. Zatim se sagla tako što je istrtila svoju prelepu guzu i posisala ga je. Bio je toliko veliki da nije mogla da čučne. Iskusna matorka ga je isprovocirala.

Incest i jebanje maloletnika u jednom

Sisala ga je nežno svojim usnicama u koje je jedva ulazio. Ovo više nije moglo biti zezanje, pomislio sam. Incest sigurno jeste. Ipak, nagon je bio jači od razuma. Želeo sam da joj ga zabijem u pičku, ali nisam mogao biti toliki konj. Spustila se na kratko da mi poliže jaja. Njeno nežno lizanje dovelo me je do ludila. Izbacio sam predsemenu tečnost u njena usta. Pojela je sočno.

Zatim se ispravila i gurnula me na stolicu. Pao sam kao ukopan. Okrenula mi je svoju slatku guzu i stavila moje ruke na nju. Nežno je krenula da se spušta na njega. Bila je prilično razrađena i vlažna, ali ušao je skoro do pola. Malo sam joj pomogao i krenuo da ga guram. Guzu sam joj stegao svom snagom. Nisam imao mnogo iskustva do sada, ali još nikada nisam uspeo celog da ga uguram. Ona je bila uporna da to uradi. Počela je da tverkuje po njegovom vrhu i dražila mi glavić. Radila je to majstorski.

Njena prava leđa koja su se izvijala u slatku, malu guzu, uvijala su se pred mojim očima. Guzovi su joj poskakivali po mojoj planini od kurca. Sa vremena na vreme bi se okrenula i pogledala me nestašno. Znam da je bolelo uvo za mene, htela je da zadovolji sebe. Poželeo sam da ja malo preuzmem dominaciju. Privukao sam je i uhvatio je za grudi. Naslonila je svoja leđa na moje grudi i njena mirišljava kosa slepila mi se za lice. Mesio sam joj sise dok me je jahala. Bila je sve brža i grudi su poskakivale u mojim rukama. Stegao sam ih snažno i usporio joj ritam. Nabijao sam svojim ritmom, ali sve jače i jače. U jednom trenutku, ušao je ceo. Njen pogled je govorio samo jedno: kad je već incest, neka bude pakleno.

Požuda ne bira godine ni rodbinske veze

Nastavio sam da je nabadam do kraja. Bila je sve vlažnija i potpuno mi se prepustila. Nisam znao šta ću od uzbuđenja, hteo sam da je cepam. Ustao sam sa stolice i pustio nju da sedne. Podigao sam joj noge skoro do glave. Pljunuo sam njenu pičku i zavukao joj prst u čmar. Nasmejala se. Pretpostavljala je da sam mali, prljavi perverznjak. Jebao sam joj čmar prstom da bih je gledao kako dahće, a zatim sam ga zavukao u njenu pičku. Ovog puta nisam mario, odmah sam je cepao. Zaboravio sam na incest. Ulazio je do kraja, pravo na njenu G tačku. Već nije mogla ni da dahće od uzbuđenja. Njeno lice je dobilo lepo, prirodno rumenilo, a usne su joj otekle. Bila je blizu orgazma. Uhvatio sam joj noge i spojio ih. Držao sam ih jednom rukom dok sam ulazio u nju. Ona se uhvatila za svoj klitoris.

Gledajući je kako se drpa, pala mi je na pamet jedna scena iz porno filma. Zgrabio sam vazelin iz fijoke. Pokupio sam dobar komad i stavio joj u čmar. Potrudio sam se da ga duboko zavučem. Izvadio sam kurac iz pičke i zavukao ga u čmar. Ušla je samo trećine moje komadine, ali nisam odustajao. Jebao sam je lagano. Zatim sam sa stola uzeo bananu. Gledala me je uplašeno. Imala je pravo. Bananu sam zavukao u njenu pičku. Bila je toliko vlažna i duboka, da je gotovo skliznula. Zatvorila je oči. To je bilo to.

U početku sam bio nežan. Prvih deset sekundi. Onda sam postao brži. Jebao sam je naizmenično. Prvo bih ušao kurcem u čmar, a onda bananom u pičku. Zatim sam krenuo istovremeno da ulazim. Ona je sve vreme i masturbirala i bila je sve brža. Toliko sam se zaneo da sam gotovo ceo ušao u njen čmar.

Banana u vagini

Mladi muškarci su eliksir mladosti koji tražite, drage matorke

Kada sam ga zavukao celog u čmar, počela je da drhti. Glas joj je zvučao kao da je između vrištanja i užitka. Na trenutak je zastala, a onda je krenula da se drpa kao nikada do sad. Želela je da svrši po svaku cenu. Pomogao sam joj tako što sam upregao svu svoju snagu da joj rasporim utrobu. Drala se sve jače, da sam morao da je poljubim da bi učutala. Držao sam svoje usne na njenima, rukom njene noge iznad glave, banana u pički, a kurac u čmaru. Osetio sam njen orgazam celim telom, kao da me je struja udarila. Tresla se kao pomahnitala.

Tada je krenuo moj orgazam. Skliznula je sa stolice što me je dodatno napalilo jer sam bio blizu orgazma, a on je izašao. Ščepao sam je tako na podu i podigao. Uhvatila se za ivicu stola. Podigao sam joj jednu nogu i uvukao se u njenu pičku iz koje je curila sperma i polivala joj nogu na kojoj je stajala. To je bilo tako seksi. Napalio sam se još žešće kad sam shvatio da sam napravio incest.  Ušao sam par buta polako, ali do kraja. Zatim sam je uhvatio za kosu i spustio joj glavu na sto. Skupio sam joj noge i isturio guzu. Bila je tako slatka i crvena. Nastavio sam da je jebem bržim tempom. Osećaj nadolazećeg orgazma ne može da se meri ni sa jednim drugim osećajem. To je divlji pesak bez dna. 

Poprskao sam je po celoj guzi i brzo je okrenuo da vidim kako joj sperma prska i po grudima. Iscedila me je celog, kao i ja nju. Dopalo joj se, rekla je da želimo da ponovimo incest, jer jednom se živi.