Matorke uzivo. Sedela je na kauču skupocenog hotela u dugoj, crnoj haljini sa dubokim rezom koji je otkrivao njene prelepe, duge noge.

Matorke uživo su bolje od orgazma

Matorke uživo su žene sa iskustvom i inteligencijom većom od njihovih atributa i sa mnogo erotičnosti koje današnje devojke retko poznaju. U svetu koja je puna pornografije, imao sam sreću da upoznam matorku koja mi je probudila ljubav prema ženama. Bila je sve o čemu sam ikada maštao – uspešna, lepa i pametna.

Upoznao sam je na novinarskoj večeri koja je bila posvećena humanitarnoj akciji. Bio sam mlad i perspektivan novinar, pomalo kontraverzan. U sistemu koji ugnjetava, pisao sam o temema o kojima su se drugi plašili da pričaju. Dizao sam novinarsku prašinu koja je zaslepljivala i istomišljenike i one koji to nisu.

Žene su obožavale moju pojavu, ali retko su se usuđivale da mi priđu ili požele nešto više od poznanstva sa mnom. Nije mi bio problem, ja sam prilazio samo damama, a za seks je uvek bilo javnih kuća. Za mastrurbaciju bilo je dobrih pornića. Zaista sam voleo žene. Zrele žene, matorke. One su odisale energijom koja mi je bila potrebna. Sve žene su mi bile lepe i posebne na svoj način, dok nisam ugledao njene noge.

Matorke uživo ne prezaju od erotike

Sedela je na kauču skupocenog hotela u dugoj, crnoj haljini sa dubokim rezom koji je otkrivao njene prelepe, duge noge. Bile su pravo osveženje u letnjoj noći, punoj sujetnih novinara. Čuo sam bezbroj pitanja koje su mi kolege zajedljivo postavljale, a ja sam video samo te noge. Poželeo sam da ih ližem. Nije me zanimalo ni da vidim čije su vlasništvo. Nekoliko minuta sam zurio samo u noge, preplanule, nežne i tanke.

Nakon toga, pogledao sam u nju. Nosila ih je dostojanstvena plavuša, sa inteligentnim izrazom lica. Odmah sam je prepoznao, bila je TV reporter. Hteo sam da je jebem od kada sam je video na ekranu. Uvek je išla uživo i mamila moj kurac. Nije me očarala lepotom, ali jeste imala neku posebnu energiju koja smiruje. Ne mogu bolje opisati taj skladni sklop crta lica koje su nosile miran pogled nežnih, zelenih očiju. Nije bila ni preterano zgodna, ali je bila izuzetno privlačna zbog svog upečatljivog stava. Koliko sam primetio, ispod širokog dekoltea, imala je lepe trojke kruškastog oblika. Struk joj je bio tanak. Videlo se da vredno trenira. Matorke uživo uvek budu lepše nego pred kamerama. Ova je definitivno bila lepša uživo.

Oblizao sam čašu koliko sam se napalio. Nisam video nikog poznatog oko nje, ali silno sam želeo da joj priđem. Neko vreme sam osmatrao da vidim da li će se pojaviti neko poznat pored nje da smislim neku foru, ali to se nije desilo. Nisam imao izbora, morao sam direktno da joj priđem.

Imao sam sreće, baš tada je krenula u toalet. Fora je sama pala. Prosuo sam viski po njenoj haljini. Sva sreća, bila je crna, pa se nije mnogo razbesnela. Zapravo, pogledala me je mirno kao da je baš mene čekala.

Matorke uživo ne možeš zaista osvojiti

Izvinio sam se, ali ni reč nije rekla. Krenula je ka toaletu. Potrčao sam za njom Tražio sam pametne rečenice, ali nisu dolazile.

–        Da li mogu bar da te častim pićem? Zaista mi je žao.

–        Nema potrebe, hvala.

–        Da li mogu svakako da te častim pićem?

Na to se okrenula i pogledala me smirujućim pogledom. Rekla je:

–        Novinar?

–        Zaista me ne znaš?

–        Nauči da čekaš.

Poklopila me je. Stari ja ne bi nikoga čekao nakon provokacije. Vodio sam tešku borbu. Predugo sam razmišljao, pa mi je ostalo samo da čekam. Kad pomislim, sve maštane matorke uživo bi mi dale poneki izazov. U filmovima su bile dosadne.

Izašla je iz wc-a, vidno osvežena. Bila je nasmejana. Kurac mi se uskovitlao ispod tesnih farmerki. Nisam voleo da nosim gaće. Odelo mi na pamet nije padalo. Pogledala me je od glave do pete. Košulja mi se taman fino raskopčala da je mogla da vidi moju grivu.

–        Dakle, častim te?

–        Negde gde je mirno, odgovorila je.

Odmah sam se setio. Terasa na gornjem spratu bi bila idealna. Verovao sam da neće biti problema. Poveo sam je gore. Terasa je bila u dužini celog hotela, sa predivnim osvetljenjem na kojem sam video kako je zaista prelepa. Imala je seksipilan i srdačan osmeh. Na spratu nikoga više nije bilo.

Približio sam joj se dovoljno blizu da mogu da je istražim. Bila je malo niža od mene. Imala je erotični parfem sa mirisom jasmina. Obožavao sam taj miris. Bez pardona, približio sam joj se da je pomirišem. Naježila se. Osetio sam kako curi. Gledala me je kao da je znala da ću je kresnuti, ali ne i osvojiti.

Da li ti to želiš samo da me kresneš?

Nisam očekivao to pitanje. Zastao sam na trenutak gledajući u pod. Trebalo je biti pametan i ne sjebati stvari. Podigao sam glavu i pogledao je u oči.

–        Želim da te kresnem, ali ne samo to.

Pogled je trajao čitavu večnost. Pomislio sam da sam izvisio. Međutim, povukla me je za košulju i snažno me poljubila. Ljubila se istovremeno nežno i divlje. Znao sam da je prava. Uhvatio sam je oko struka i privukao. Ruke sam stavio na njenu guzu. Bila je mala i čvrsta.

Uzdahnula je. Podigao sam je i poveo do ograde. Pridigao sam je i naslonio je na nju. Hteo sam da ga oseti kako sam napaljen. Uzela je moju ruku i stavila je na pičku. Ni ona nije imala gaće.

Počeo sam da je trljam svom snagom. Trudio sam se da mi ne sklizne jer je bilo strašno vruće. Nju je to izgleda palilo. Podigao sam joj haljinu i pustio je da mi otkopča farmerke. Lako su pale, smršao sam ovih dana.

Uhvatila ga je iskusno i snažno. Par puta ga je izdrkala, a zatim i pljunula. Nije htela da se sagne. Htela je da me maltretira. Približila ga je svojoj pički i zavukla ga u nju. Bila je najtoplija pička u koju sam ikada ušao. Nežno je krenula da se spušta na njega. Zatvorila je oči. Uživala je dok je ulazio. Kada je ceo bio u njoj, uhvatio sam je snažno i podigao. Rukama se oslonila na ogradu. Jebao sam je nežno, odozdo. Drhtao sam od prizora. Izgledala je kao da je izašla iz mog najlepšeg sna, samo što matorke uživo to uvek rade bolje.

Lizala mi je uši i tiho dahtala. Davala mi je ludačku snagu da je držim. Ulazio sam sve brže i snažnije. Od najjačeg udarca, skliznula mi je iz ruke.

Matorke uzivo. Sex sa matorkom goli u krevetu. Mazenje, drkanje...

Novinarka koja nije marila za javnost

Skinula je svoju haljinu i raskopčala mi košulju do kraja. Bili smo potpuno goli. Pustila me je da legnem i krenula da me masira celom dužinom tela, od grudi ka preponama. Polizala mi je jaja i njega celog dužinom. I dalje ga nije uzimala u usta. Mučila me je strašno. Igrala se jezikom sa mojim bradavicama. Zatim bi kratko polizala kurac. Sve vreme masirala mi je prepone. Porastao je kao stena. 

Kada je videla koliko je porastao, zasijale su joj oči. Sve je radila sa mnogo stila. Sela je na njega i obgrlila ga snažno nogama. Toliko je stegla noge i pičku da je jedva ušao. Ona je to i želela, da ide na G tačku. Jahala ga je nežno masirajući svoje grudi. Bile su tako mekane. Morao sam da ih stegnem. To je tako napalilo da je počela da skače po meni. Bila je prava divljakuša, ali opet sam se osećao kao da vodim ljubav sa njom. Nijedna žena do sada mi nije dala takav osećaj. Nisam je poznavao, ali imao sam osećaj kao da je znam oduvek. Ipak je bila moja omiljena matorka uživo.

Orgazam u meni je rastao ubrzano. Trudio sam se da skrenem misli da njenu lepotu, ali nisam mogao. Želeo sam da je prskam, ali i da produžim jebanje. Bilo je teško suzdržati se gledajući u ženu koja zaista uživa u seksu. Uhvatio sam je za kosu i poljubio je. Preuzeo sam dominaciju odozdo. Stegao sam je rukama snažno i probadao je. Ostajala je bez daha. Stavio sam joj ruku na usta da se ne čujemo.

Kada sam čuo da se neko penje uz stepenice, postao sam još brži. Primetio sam da se i njoj to dopalo. Nije marila šta će javnost reći.

Matorka uživo je bolja od vina

Kada sam bio blizu kraja, uhvatila me je za kosu i svom snagom me okrenula na sebe. Sada sam ja bio na njoj. Podigla je noge visoko na moja ramena i pustila me da je cepam. Malo se pridigla uz ogradu. Glasovi su bili sve bliži, a ja sve luđi. Ulazio sam kao tornado. Orgazam je sve vreme bio tu, ali sperma nije izlazila.

Primetio sam kako je sva otekla. Usne su joj bile crvene, a grudi natečene od stezanja. To joj je tako dobro stajalo. Njena mekana koža bila je idealna za mučenje. Svaki dodir je ostavljao trag. Bila je gotovo magična, privlačila me je kao magnet.

Uvijala se kao mačka i u tom položaju. Toliko sam bio poludeo da sam je opet pridigao uz ogradu i naslonio je na nju tako da joj je glava bila na ivici ograde. Njene noge su ostale na mojim ramenima. Jebao sam je u tom položaju masirajći joj klitoris jajima. Glava joj je visila sa ograde. Niko nas nije video, mi smo videli sve.

Kada sam osetio da orgazam nailazi, poljubio sam je sočno. Osetio sam kako je svršila u tom trenutku. Zgrčila se i isisala svu spermu iz mene. Gledajući je u oči, jedva sam se setio da ga izvučem. Gledala me je prodorno, ali nije se ljutila. Otvorila je usta. Smestio sam ga u njih. Par kapi sperme pokapalo je po njenom stomaku i grudima, ali najveći mlaz uleteo je u njena usta. Znao sam da će ga progutati.

Nepoznati glasovi su se približili. Nismo se ni osvrnuli. Nazdravili smo pićem koje smo poneli. Za jebanje savršene matorke uživo, pomislio sam.

Matorke uzivo. Poziranje sa ograde. Uspomena...

Matorke uživo se ne zaboravljaju

Zaboravio sam da uzmem kontakt. Njeno ime sam saznao kasnije, od drugara. Mnogo mi je nedostajala. Prošlo je mnogo vremena nakon toga, kada mi je stigla od nje slika sa ograde gde smo se jebali. Nije bilo poruke, ali sve je bilo jasno. Nekim putevima se uvek možeš vratiti, neki se izgube, a neki se nikada ne zaboravljaju. Kao i omiljene matorke uživo.

Radno vreme

© 2023 Copyright by matorke.rs

Scroll to Top