Crvenokosa u crvenoj haljini, pusi cigaru...

Orgazam za pamćenje pružila mi je matorka

Orgazam je najjači osećaj na svetu. Niko me neće razuveriti od toga. Šta god da sam stvorio u životu, a stvorio sam mnogo toga, najsrećniji sam bio kada sam ejakulirao. Taj neverovatan osećaj nadmoći i blaženstva istovremeno, vraćao me je u život i u najtežim trenucima. Ljudi često vode dnevnik kako bi beležili retke događaje, a ja sam opisivao najbolje orgazme. Najpoželjnije su bile one žene koje, takođe, znaju da dožive orgazam. Zato sam se ložio na matorke.

Iskusne žene koje su u životu imale mnoge muškarce, smarače i životinje kao što sam ja, obično znaju da je sve prolazno i da je najvažnije udovoljiti sebi i uživati u svakom trenutku. One se ne libe da kažu šta žele, šta misle i da u tome budu čak i kučke. Pritom, iskusne žene znaju da dovedu do ludila i do nekoliko orgazama zaredom koje je nemoguće zaustaviti. Zaista, žene su kao vino i treba ih jebati sve češće što su starije. Moje iskustvo je takvo. Obožavam da prskam po iskusnim pičkama i jezicima matorki.

Žena iz mojih snova

Ženu iz snova upoznao sam spontano, na radnom mestu. Radio sam kao pomoćnik kuvara u jednom od popularnih pub – ova u Beogradu, gde su po ceo dan klinci privodili svoje pičke, a zatim ih jebali u toaletima na večernjim svirkama, misleći da se verovatno ne čuju od loše muzike. Pub je bio pun od jutra do mraka, a dešavalo se da se pije i od ranog jutra. Za mlade i nenormalne muškarce kao što sam ja, izgledalo je kao orgazmični raj.

Bio sam jako zgodan u tom periodu, visok, uvek u treningu, a ispod uniforme sam krio brdo opasnih tetovaža na koje su se klinke ložile. Mogao sam da jebem koliko hoću, gotovo da i ne pitam. Bio sam toliko izdržljiv da bih stigao da radim i da jebem duple smene. Ne kažem da nisam koristio priliku za orgazme kad nađem vremena, ali nisam uživao. Silikonske klinke bez mozga u dopičnjacima su mi po ceo dan bile pred očima, toliko da su mi se gotovo zgadile. Želeo sam nešto pečenije.

Jedne večeri, pred fajront, u pub je ušla ona. Bila je visoka skoro kao ja, vitka, dugih, manekenskih nogu, ali ogromnih, prirodnih grudi. Imala je skupljenu, crvenu kosu u talasima koje je isticala sitne, ali prodorno zelene oči. Posebnu draž njenoj neobičnoj lepotu davale su male, prirodno pune usne koje je sočno pomerala dok je pričala. Između dugih prstiju držala je dugačku, tanku cigaretu kao što je moj kurac, koju je nervozno pušila. Pomislio sam kako je sigurno kučka u krevetu.

Gledao sam je sa vrata kuhinje dok mi nije uhvatila pogled. Zadržala se. Zatim je krenula da ga spušta lagano, do poda. Svukla me je celog. Zatim se nasmejala. Znao sam šta dalje. On je već bio spreman za orgazam.

Crvenokosa u crvenoj haljini, pusi cigaru...

Retki nađu retke

Poslao sam flašu pića za sto za kojim je ona sedela. Zahvalili su se, a ona mi je podigla čašu da nazdravimo. Uzvratio sam. Nisam hteo odmah da priđem, već sam smislio taktiku. U pub – u su ostala još dva stola i jedan konobar i već je išla muzika sa radija, a ja sam bio sam u kuhinji. Poželeo sam da je jebem baš tu. Po konobaru sam poslao ceduljicu sa porukom: “Afterparty je uvek bolji. Hoćeš da ti pokažem?”. Pogledala me je i nasmejala se. Iz velike torbe, izvukla je hemijsku i naočare i odgovorila da niko ne vidi: “Imam još dve cigarete. Jesi li siguran da možeš da ih zameniš”. Znao sam da je kučka. Napisao sam: “Imam u šteku dugu i tanku, kao što voliš”.

Dok sam očistio kuhinju, video sam da konobar zatvara kafanu. Uspaničio sam se na trenutak da nije otišla. Svetla su bila ugašena i nije bila za stolom. Baš sam se bio smorio. Očekivao sam orgazam do zore. Tada sam ugledao jednu siluetu sa cigaretom za šankom. Svetlost sa ulice je padala na njene grudi koje su pulsirale u dekolteu koji je bio toliko dubok da sam mogao da joj vidim ivicu bradavice. Rekla je:

–  Ovo mi je poslednja.

Skinuo sam kapu i rekao konobaru da ću ja zatvoriti kafanu. Mali se nasmejao kao da se njemu posrećilo. Sigurno će i on drkati na nju večeras, ali sutra ću mu zagorčati dan. Prišao sam joj. Izbliza je bila još lepša. Imala je pogled kao da svršava bez prestanka. Već sam joj ga trpao u usta. Izgleda da ga je i ona primala, jer nije prestala da ga gleda kako se izdiže ispod uniforme. Razmišljao sam gde ću je oboriti.

–  Jesi li ikada vodila ljubav na podijumu za ples.

Samo sam se jebala

Kakav sam srećnik. Bila je sve što sam oduvek želeo. Imala je grub ženski glas i karakter, a očigledno joj je i inteligencija jača strana. Poludeo sam u sekundi kada je to rekla. Privukao sam je k sebi. Struk joj je bio tako uzan da sam mogao da ga obuhvatim jednom rukom. Kako li je nosila tolike grudi na tako vitkom telu? Pridigao sam joj haljinu sa rezom i opipao savršeno čvrstu i nežnu kožu nogu kao sa reklama. Sigurno je neka bivša manekenka. Godine već nisam mogao da pogodim. Poljubio sam je. Moje usne su potonule u njenim koliko su bile mekane. Poželeo sam da joj je i pička takva. Osetio sam da orgazam navire. Ugrizao sam je za usnu tako da se trgla. Iskoristio sam to da je još snažnije pribijem ka sebi.

Krenula je da se drpa o njega. Grudi su joj poskakivale kao na toboganu. Pomerio sam haljinu i ispred mene su sevnule male, prćaste bradavice, oko 2 cm naoštrene. Gotovo sam poželeo da ima mleka. Sise su joj bile teške i razlivale se po mojim rukama. Toliko me je to palilo da sam morao da ga uvalim da i on to oseti. Svukao sam donji deo uniforme i pustio ih da padnu. Oči su joj sevnule kada ga je ugledala. I ja sam se iznenadio kolika su mi jaja. Iskusna koka, znala je šta treba da radi. Klekla je i polizala ga celom dužinom.

Smestio sam ga između njenih grudi i snažno ih pritisao. Osećaj je bio savršen, kao da tone u penu bez kraja. Drkao sam ga njenim grudima i gledao kako raste i menja boju u tamno plavu boju vena koje su iskočile. Želeo sam da je odmah poprskam po toj prljavoj faci, ali znao sam da orgazam tek sledi.

Orgazam za pamćenje. Crvenokosa pozira na krevetu i boli je glava...

Crvenokosa đavolica isisala mi je dušu

Uhvatila ga je obema rukama. Lizala ga je nežno, od jaja ka glaviću. Zatim, počela je da ga sisa tim velikim ustima uvlačeći ga do grkljana tako da sam mogao da osetim njenu resicu kako me golica. U jednom trenutku, stegla ga je tako da sam osetio dvostruki prsten. Jebeno je to znala. Uhvatio sam je za kosu i krenuo da joj cepam grlo. Crveni karmin se razmazao po njenom licu i po mojim rukama. Izgledala je tako kurvinjski.

Gušila se u svojoj pljuvački i nije odustajala od toga da me dovede do najboljeg orgazma. Znao sam da je đavolica. Posisala mi je predsemenu tečnost i pljunula je na stranu. Zgrabio sam je kao kilo mesa i pridigao je. Poljubio sam je sočno da osetim ukus svojih tečnosti. Osetio sam kako drhti.

Podigao sam je na šank da se i ja upoznam sa gospođom pičkom. Imala je svilene, providne gaćice ispod kojih je virila tanka brazilka koju je krasio zeleni pirsing. Polizao sam ih. Bile su kao cediljka iz koje je curio sok od jagode. Stvarno je mirisala na jagodu. Strgao sam joj gaćice zubima. Svidelo joj se to. Počeo sam da je ližem kao manijak. Zamalo da padne sa šanka od uzbuđenja. Zastao sam na trenutak da joj sisam klitoris. Rastao je u mojim ustima. Pička joj je bila lepša od najboljih pički dvadesetogodišnjakinja koje sam cepao.

Jecala je, grčila se i molila da nikada ne prestanem. Uplašio sam se da ne svrši prerano.

Orgazam često nema granica

U trenutku kada se zgrčila kao da će da svrši, spustio sam je sa šanka, okrenuo sam je na stomak i pridigao joj haljinu. Imala je tetovažu dve zmije koje se ukrštaju preko guzova. Guza joj je bila mala i čvrsta, a opet meso na njoj je bilo mekše čak i od usana.

Uzeo sam iz šanka veliku kašiku za led. Pljesnuo sam je par puta rukom, pa kašikom. Počela je da dahće i stenje kao profesionalka. Udarao sam je dok nije potpuno pocrvenela. Onda sam sipao viski preko crvenila. Zadrhtala je. Uzeo sam led u stavio joj kockicu u pičku. Poludela je i zalepila mi takvu šamarčinu da sam se zateturao. Toliko sam želeo da je jebem da sam morao da je maltretiram.

Ponovo sam joj se približio u stavio dva prsta u njen čmar. Pokušala je ponovo da me odgurne, ali uhvatio sam je snažno za ruke. Vrištala je. Stavio sam joj kurac u čmar. Bio je tako uzan, da je jedva ušao, ali hteo sam da uđe do kraja. Otimala se svom snagom. Izvadio sam ga da sprečim orgazam, a onda sam ga uvukao u njenu pičku. Stvarno je bila premekana.

Tonuo sam u nju kao ludak. Podigao sam joj jednu nogu toliko visoko da je sigurno bolelo i obema rukama sam je uhvatio za sise. Gotovo sam je jebao u vazduhu, jedva je stajala na jednoj nozi držeći se za šank. Toliko je stenjala da je krenula da se drpa kao da ne postojim. Želela je orgazam. Spustio sam jednu ruku da joj pomognem masirajući joj pirsing. Mora da je i to bolelo, ali nju je to palilo. U jednom trenutku je počela da mesa tako sočno da mi se zavrtelo u glavi. Stavio sam joj ruku na usta i nabadao se kao manijak.

Orgazam za pamćenje. Manijak jebe matorku u čmar...

Najbolji orgazam u mom životu

Toliko sam bio napaljen da sam mogao da je ubijem od seksa. Strgao sam joj celu haljinu i okrenuo je ka sebi. Uhvatio sam je za grudi i podigao je uza šank. Stavila je noge oko mog struka i stegla ih tako da je on jedva ulazio. To je bio najjači osećaj u mom životu.

Stezala ga je snažno dok sam se borio svim snagama da je cepam, držeči je u vazduhu samo za sise. Tada je ona mene uhvatila za kosu i ugrizla za usnu. Polizala mi je vrat i uvo tako sočno da nisam znao gde se nalazim. Krenula je nežno da meša guzom. Bilo je uživanje ulaziti u stegnutu pičku koja meša u ritmu koji je budio sva čula. Znala je šta radi, kao i svaka matorka.

Zgrčila se još više, a ja sam postao još snažniji i grublji. Prodirao sam kroz taj tunel kao da razbijam vrata do orgazma. Bio je tu, samo što nije! Orgazam je naleteo odjednom i celog me je obuzeo i stegao jače od njene pičke. Držao me je dugo i bacao po celom podijumu, šamarao, čupao i gnječio. Nisam mogao da mu se oduprem. Pao mi je mrak na oči. Izašao sam iz nje, ali za njim je iz nje krenula prava erupcija. Svršavala je kao da urinira, mlaz je poleteo gotovo do mojih ustiju.

Gledajući kako svršava, doživeo sam još jedan nalet orgazma koji je bio još jači i udario mi je u noge tako da nisam mogao da stojim. Glava me je snažno zabolela kao da ću se šlogirati. Odjednom, krenuo je da me pušta prolažeći mi kroz celo telo, od glave do pete. Osetio sam se kao ponovo rođen. Lak kao pero. Uzeo sam onu kašiku i pojeo njenu spermu. Stvarno je imala ukus jagode.

Radno vreme

© 2023 Copyright by matorke.rs

Scroll to Top