Moje oduševljenje profesorkom išlo je predaleko u mojim mislima, ali na delu nisam mogao ništa...

Poželjni u krevetu jebu, ne mere

Poželjni u krevetu su najbolji osvajači. Za dobrim konjem se uvek diže prašina. Priče o seksualnim umećima kruže brže od ostalih. Ljudi su gladni sočnih priča i sočnih orgazama. Međutim, istina je ponekad malo drugačija. Ponekad nas priče oblikuju više nego što je potrebno. U mom slučaju, istina je bila negde između. Imao sam izgled, spiku, veliki kurac i najlepše devojke, ali želeo sam nešto drugo. Želeo sam matorke. Njih nikada nisam imao jer nisam znao kako da im priđem. Dok nisam sreo nju.

Studirao sam književnost. Bila mi je profesorka Savremene književnosti. Izgledala je kao ikona velikih moreplovaca. Imala je dugu, crvenu kosu i prodorne plave oči. Njen pitki ženski glas uspavljivao je svojom slatkoćom. Njeno telo bilo je kao da je sam Mikelanđelo vajao svojim genijalnim rukama. Imala je izuzetno tanak i dug struk i oblu zadnjicu u obliku jabuke. Grudi su joj bile čvrste, lepog, takođe okruglog oblika. Koža joj je bila svetla i nežna, sa prirodnim rumenilom na obrazima i usnama. Bila je daleko najlepša žena koju sam ikada video. Isto tako, bila je i najpametnija i najbolja žena koju sam ikada slušao.

Poželjni u krevetu imaju svoje slabosti

Moje oduševljenje profesorkom išlo je predaleko u mojim mislima, ali na delu nisam mogao ništa. To me je mnogo mučilo. Imao sam dva problema. što nisam imao priliku da joj se približim i što ne bih ni znao da to uradim. Bio sam poželjan, na zabavama, u krevetu. Ipak, bio sam samo muškarac i klinac. Ona nije bila samo prelepa i pametna, bila je dobra žena sa stavom. Poželjni u krevetu imaju svoje slabosti. Ponekad naiđu na ženu koja je za njih neosvojiva tvrđava.

Dugo sam tražio priliku da joj se približim. U snovima sam već vodio ljubav sa njom. To nije bio seks, to je bila ljubav. U mislima sam je čak i oženio. Njene perverzne reči iz savremenih, prljavih romana dovodile su me do uzastopnih orgazama na času. Ponekad, mogla je da priča o najodvratnijim delovima romana, ja sam ipak video samo seks. Mislio sam da ludim. Maštao sam scene iz Kaporove Une, da čas počne sa prva tri slova moga imena. Maštao sam kao svaki zaljubljeni muškarac, ma koliko godina imao. Ma koliko devojaka da sam oborio, mislio sam samo o njoj.

Bio sam samo jedan od mnogih studenata. Hladan tuš realnosti okupao bi me svaki put kada bi se čas završio. Posebno kada bih pomislio da ide njemu. Njen muž predavao je istoriju na Filozofskom fakultetu. Pričali su da je ološ i da je nimalo ne poštuje. Nisu imali dece. Udala se iz ljubavi. Nije znala koliko može biti voljena.

Moje misli isle su u krajnost. Shvatio sam da će me mučiti sve dok je ne osvojim i da ću je preboleti tek kada se to desi.

Poželjni u krevetu znaju da love

Jednog dana, nakon nekoliko godina patnje, našu daljinu obasjalo je sunce. Krenuli smo na apsolventsku ekskurziju. Već sam bio pripit i muvao devojke. Poželjni u krevetu ne propuštaju nijednu priliku. Iznenada, u bus je ušla ona. Bila je prvi put u laganoj letnjoj, ružičastoj haljini koja je pratila njene obline. Mojoj sreći nije bilo kraja. Studentske ekskurzije su bile karta za duge jebačine. Nadao sam se da ću moći bar da je upoznam bolje, jer će sigurno biti prilika za to. Ne verujem da bi odbila laganu šetnju sa odličnim studentom književnosti. Briljirao sam na njenim časovima.

Išli smo na nekoliko egzotičnih destinacija krstarenja morem, Francuska, Španija, Italija. Zaista, uspevalo mi je da popričam koju reč sa njom. Bila je opuštena kao da na ekskurziju krenula kao student. Rado je komunicirala sa svima i nju je interesovalo da vidi mnogo stvari. Međutim, uvek je oko nje bila gomila ljudi. Iako sam osetio da joj prija razgovor sa mnom, nismo mogli da se otrgnemo iz gužve. Na studentskim žurkama je nije bilo. Pokušavao sam da je smislim način kako da uđem u njenu sobu, ali nije imalo smisla. Morao je da se desi pravi trenutak da joj pokažem osećanja. Taj trenutak se desio kada smo bili u Veneciji.

Na maskenbalu sam dobio svoju šansu

Bilo je oblačno i kišovito vreme. Kiša je padala ceo dan, do predveče. Trebalo je da tu ostanemo jednu noć. Hotel je bio prelep,uređen po čuvenom venecijanskom dizajnu. Sve je mirisalo na ljubav. Te večeri smo se spremali za maskenbal. Nisam se mnogo montirao, stavio sam masku Zorora sam tog dana kupio u obližnjoj radnji. Mi poželjni u krevetu retko se trudimo da se ističemo.

Krenuo sam da prošetam malo po hotelu. Na hodniku sam sreo nju. Imala je dugu, usku, crnu haljinu i prelepu venecijansku masku. Izgledala je kao princeza iz romana. Tada sam pustio korak.

Krenuo sam da prošetam malo po hotelu. Na hodniku sam sreo nju. Imala je dugu, usku, crnu haljinu i prelepu venecijansku masku. Izgledala je kao princeza iz romana. Tada sam pustio korak.

Da li ste znali da se bajke ostvaruju?

Prišao sam joj i poljubio joj ruku. Nasmejala se. Nije delovala kao da me je prepoznala. Pitao sam je da li zna ko sam ja. Gledala me je dugo i smejala se.

  • Kako ne bih znala, Zoro. Pristaje ti maska.

Okolo se skupljala gužva. Nisam imao mnogo vremena da je odvučem na stranu. Pitao sam je da li želi da me bolje upozna, jer ja trenutak čekam već godinama. Zastala je na par trenutaka i pogledala me ozbiljno. Nije mi bio svejedno. Ipak je odgovorila:

  • Može, ne volim gužvu, a sa tobom volim da pričam.

Nisam znao gde da je povedem. Rekao sam joj da sam oduvek maštao kako lutam po sobama ovakvog hotela. Rekla je da je i ona to često sanjala.

Pokrenuli smo priču o književnosti i popeli se na sprat. Nisam baš bio kreten da otvaram sve sobe, ali zavirili smo u dve koje su delovalo interesantno i pusto. Jedna joj se mnogo dopala. Bila je raskošna, sa ogromnim zavesama. Sa prozora jasno se video pun mesec. Ušli smo unutra. Nisam imao čime da je ponudim. Rekla je da želi samo da gleda kroz prozor. Dok je stajala na prozoru, dugo sam je posmatrao. Bila je nestvarno lepa i posebna. Uzvratila je pogled. Poželjni u krevetu se čudno razumeju.

Približio sam joj se i sklonio joj kosu sa lica. Zatim sam prstima prešao po njenom obrazu i došao do usana. Ćutala je. Iskoristio sam to da krenem prstima po njenom vratu, ramenim, niz struk…do bokova. Naježila se i zatvorila oči. Tada sam je uhvatio za glavu i snažno je poljubio. Gotovo se pridigla sa poda. I poljubac je uzvratila.

Stavio sam ruku na njene grudi. Srce joj je snažno udaralo. Ne znam čije je udaralo jače. Krenula je rukama ka mojim pantalonama i otkopčala ih.

Zoro i njegova princeza

Drhtao sam pred prizorom. Haljina joj se zakopčavala celom dužinom na leđima. Počeo sam da je otkopčavam. On je rastao, ali nijednom ga nije pogledala. Uživala je u osećaju zatvorenih očiju. Kada je haljina spala, ostao sam nem pred čudesnim telom. Imala je providni, crveni čipkani veš. Strgao sam ga. Počeo sam da je ližem celom dužinom tela, od vrata, preko grudi, bradavica, stomaka, do nje. Imala je čupavu brazilku.

Podigao sam je i smestio na ivicu starog kauča. Naslonila se na nju i pridigla guzu da mogu da je poližem. Polizao sam je celom dužinom, od čmara do klitorisa. Podigla je jednu nogu. Video sam da je uska, ali anus joj je bio širok. Znao sam da je preverznjakuša. Masirao sam je nežno jednom rukom dok sam drugom masirao grudi. U jednom trenutku, stavila ga je u pičku. Ležala je na ivici kauča i stegla noge oko mog struka od pozadi. Ulazio sam nežno jer nisam želeo da je povredim. Ona je želela grublje. Zahuktali smo se kao da oduvek vodimo ljubav. Išao sam joj na G tačku. Diktirala je svoj ritam sa stilom. Oboje smo osećali kako smo poželjni u krevetu prekoputa, ali niko nije želeo da se zaustavi.

U nekom trenutku, čuli smo da neko prolazi hodnikom. Sakrili smo se iza kreveta. Legla je i podigla noge. Pustila je da nastavima da je jebem. Toliko mi je bilo udobno na njenim grudima da sam samo klizio u nju. Ona je bila sve napaljenija. U trenutku zanosa, strgli smo zavesu. Pala je preko nas. Bilo je tako vruće da smo se ulepili. Ali nisam prestajao da je jebem svom snagom. Stavila mi je ruku na usta jer nisam mogao više da dišem od uzbuđenja. Video sam kako joj se znoj skuplja na čelu, ali nije skidala masku.

Poželjni u krevetu. Crvenokosa gola u tamnoj prostoriji sa maskom i pozira se u ogledalu.

Poželjni u krevetu: Ako umrem sada, kupite daire

Prodirao sam snažno ljubeći je sve vreme. Ona me je nežno držala za kosu. U jednom trenutku se izvila. Sela je na njega leđima okrenuta meni. Krenula je da se pridiže celom njegovom dužinom. Plesala je zanosno. Povremeno se okretala da me perverzno pogleda i vidi da li sam živ. Ludeo sam kako je čarobno to radila. Stegla je vaginu i kako je ceo izlazio i ulazio dražila mi je glavić do besvesti. Sa žurke se čuo stih ako umrem sada, kupite daire.

Uhvatio sam je obema rukama za guzu u obliku jabuke na tankom, dugom struku. Ko to nije doživeo, ne zna kakva je to lepota. Ona je postajala sve brža. Nije prestajala da pleše. Njeni guzovi pred mojim očima kretali su se gore, dole kao podmazani. Sklonila je kosu sa prelepih, ravnih leđa. U jednom trenutku, stavila je ruku na pičku i dražila se. Znao sam da je blizu. Stegla me je snažno i zadrhtala na par sekundi. I ja sam se zatresao od njene energije. Kako je naglo skočila sa njega, iz njega je izleteo mlaz sperme kao iz fontane. Možda sam halucinirao od uzbuđenja, ali delovalo mi je kao da je talas zapljusnuo i njeni savršeni guzovi su se zatresli.

Okrenula se ka meni. Gledala me je prodorno. Oboje smo pogledali u moj kurac. Stajao je čvrst ka stena u lokvi sperme. Prešla je rukom preko njega da skine spermu, on je postao još veći. Skinula je šnalu sa kose koja se rasula po njenim grudima u obliku lopti. Prišla mi je polako na rukama i sočno me poljubila. Zatim je legla na mene leđima i stavila moje ruke na svoje grudi. Uvukla ga je u anus. Plesala je par minuta masirajući mi jaja. Pustila me je da ga celog istresem u njen anus.

Početna tri slova moga imena

Naš odnos se nije završio nakon ekskurzije. Viđali smo se dugo. I dalje je volim, Rastali smo se kada je otišla u penziju. Otputovala je u toplije krajeve. Prestala je da mi piše. Više i ne želim da je vidim. Ostala je da živi u meni. Nikada neću zaboraviti dan kada je ispunuila moj najveći san. Gledajući me u oči, započela je čas sa prva tri slova moga imena.

Radno vreme

© 2023 Copyright by matorke.rs

Scroll to Top