Perverzni razgovori doveli su me do nirvane

Perverzni razgovori su moj fetiš. Volim kada su žene otvorene i samosvesne i ne snebivaju se da pričaju o bilo čemu. Opasno se napalim kada se razgovara o seksu. Perverzni razgovori su mi često pomogli da odvučem u krevet najbolje ribe. Jednom mi se desilo da sam u krevet odvukao dve seks bombe matorke.

Sećam se, bio sam na sedeljci kod starijeg brata. Banulo mu je neko staro društvo i bilo je dosta žena. Pilo se i ludovalo uz dobru muziku do jutra. Ja sam to jutro dočekao u naručju fatalne crnke i plavuše. Njih dve su dominirale na zabavi, jer su izgledale natprosečno. Kako bi ih najbolje opisao, delovale su kao hotlajn dvojka o kojima svaki muškarac mašta. Plavuša je bila krupna i sisata žena, sa pozamašnom zadnjicom. Imala je dugu kosu i mnogo šminke na licu. Glasno se smejala. Crnka je bila manekenske građe, malih grudi i predivnih nogu. Imala je izuzetno lepe i izazovne crte lica.

Gledao sam ih cele večeri kako bih uhvatio priliku da proćaskam sa njima i možda im uzmem kontakt. Kada se društvo razišlo, njih dve su ostale u dnevnom boravku i nešto veselo čavrljale. Nisam mario što sam bar 15 godina mlađi od njih. Prišao sam im otvoreno.

Seksi crnka i plavuša nazdravljaju pićem dok se vode perverzni razgovori

Perverzni razgovori su savršen korak ka seksu

Bile su raspoložene i rado su me primile u svoje društvo. Imao sam sreće, pričale su o seksu. Kada su me ugledale, htele su da skrenu temu, ali ja sam nastavio perverzni razgovor jer sam znao kuda to vodi. Bar sam se nadao. Plavuša je pričala o bivšem dečku. Pitao sam je za početak kakve muškarce voli. Rekla je da voli isključivo obdarene muškarce, nije joj važno da li su lepi ili ružni, pametni ili glupi. Prasnule su u kihot. Isto sam pitao crnku. Rekla je da ona voli isključivo intelektualce, a može se reći i da voli starije muškarce. Znao sam nakon toga da treba prvo da zavedem plavušu.

Nisam bio preterano obdaren, ali sam bio izuzetno lep i šarmantan dečko. Kurac mi je bio srednje veličine, ali bio je debeo i snažan. Devojke su na to gledale kao da sam obdaren. Centimetar gore dole meni nije ništa kvario. Najvažnije je da sam u krevetu bio nezasit kao životinja.

Okrenuo sam se ka plavuši i nastavio razgovor:

–        Da li želiš da kažeš da si toliko nezasita u seksu da tražiš isključivo buzdovane?

Dopao joj se odgovor. Nastavila je da mi odgovara tišim i umilnijim glasom.

–        Naravno, meni seks ne znači ništa ako me ne oduševi i zadovolji.

–        A ljubav ništa?

–        Šta je ljubav bez dobre kite i seksa?

Bila je opasnija nego što sam mislio. Ipak, da li je moglo biti lakše? Kako ne bi bilo providno, okrenuo sam se ka crnki da i nju nešto pitam.

–        Zašto baš stariji muškarci? Misliš da ovakvi muškarci kao što sam ja ne bi mogli da te zadovolje?

Nasmejala se iskreno. Odgovorila je upravo ono što sam želeo da čujem:

–        Zato što su mi svi muškarci bili mlađi i shvatila sam da su životinje.

Kada perverzni razgovori pokrenu igru, važno je da ne prestane

Znao sam da ih obe mogu imati. Nisam mnogo popio i moja namera je bila očigledna. Trebalo je samo odvući ih u krevet na šmekerski način. Oko nas je ostalo svega još nekoliko ljudi, a brat se zaključao u sobu sa jednom od starijih prijateljica. Rešio sam da budem još otvoreniji:

–        Znači imale ste divna iskustva sa mlađim muškarcima. Mnoge to kažu.

Plavuša je popila svoj Pelinkovac na eks. Shvatila je moju igru.

–        Ako možeš da nas podsetiš, ne bi nam teško palo.

Crnka je pogledala upitno, ali sa osmehom. To me je kopkalo. Morao sam da saznam o čemu to pričaju očima.

–        Pa ne znam da li bi drugarici smetalo. Ipak je rešila da nađe matorca.

Crnka se glasno nasmejala prvi put.

–        Ako ti dušo možeš da zadovoljiš dve matore koke u isto vreme, nijedna se neće buniti.

To je bilo to. Trebalo je samo nastaviti igru do kreveta. Već sam sve smislio. Plavušu ću da jebem, a crnka će da ga puši. Popio sam pivo na eks šmekerski i pogledao ih obe.

–        Da vas je sto, takva sam životinja da bi svaka morala da bude zadovoljena.

Ovog puta su se pogledale ozbiljno. Plavuša mi je pružila ruku.

–        Nismo se upoznali, ja sam Tara.

Snažno je stegla ruku. Okrenuo sam se ka crnki. Ona je želela da ja pružim ruku, što sam i uradio. Ona se zvala Ljubica.

Učinilo mi se po njenom pogledu da ću pre nego što mi ga popuši morati dobro da je poližem. Perverzni razgovori su nepredvidivi. Nekada se ispostavi da pogrešimo u proceni. Ipak, najvažnije je pojebati se.

Istina ili izazov

–        I? Istina ili izazov?, pitao sam ih kao iz topa.

Obe su rekle izazov. Uputio sam ih ka svojoj momačkoj sobi. Ušle su opušteno, kao kod svoje kuće. Zaključao sam vrata. Sele su na krevet i razbaškarile se. Komentarisale su moje postere i meškoljile se. Moguće je da su pali još neki perverzni razgovori koje ne smem da čujem. Razmišljao sam odakle da počnem. Tara je tako raširila noge da sam joj video crvene, čipkane gaćice. Imala je ispod njih neku zanimljivu intimnu frizuricu. Ipak, Miljani su grudi gotovo ispale iz dekoltea i skretala mi je pažnju sa Ljubičine pičke. Najbolje je bilo da sednem između njih.

Smestio sam se između njih i dolio im piće. Pokvarena crnka je uzela čašu i sipala mi je tekilu u krilo. Znao sam da će sa njom biti problema. Rekla je:

–        Da te malo rashladim. Da ne svršiš prerano.

Popizdeo sam. Uhvatio sam je za bradu i zabio joj jezik do grla. Ljubila se božanstveno.

Tara je bila malo ljubomorna. Stavila mi je ruku na kurac. Prešla je rukom par puta preko njega, a zatim počela da raskopčava pantalone. Izgleda da ipak ona voli da puši. Bio sam u pravu za Ljubicu. Podigla je suknjicu i stavila mi ruku na njenu pičku. Masirao sam je par sekundi, a zatim joj pomerio gaćice u stranu. Imala je jebozovan pogled. Tamnoplave oči su savršeno izgledale ispod crne, duge kose. Zaledio sam se.

Tara je pokušavala da odvuče pažnju gledajući me svojim velikim, smeđim okicama dok ga je izvlačila iz gaća. Bio sam prilično napaljen i tvrd. Bezobraznica je volela svaki kurac, znao sam to.

Dve žene oralno zadovoljavaju muškarca

Istina je da je izazov nepredvidiv

Tara je sočno progutala moj kurac. Tako je to dobro radila da sam se stresao. Ljubica se popela na krevet i stavila suknju preko moje glave. Kučka je htela lizanje. Lepo je mirisala, na skupoceni parfem. Kada sam probao njenu pičku, bila je baš ukusna. Više sam voleo punije devojke, ali ona je bila prava opasnica. Brzo se palila, posle dve sekunde već me je kupala svojim sokovima. Nisam mogao da se koncetrišem na njenu pičku od Tarinih vragolija. Uradila mi je dvostruki prsten nekoliko puta i zabila mi dva prsta u čmar. Primetio sam krajičkom oka i da masturbira. Mislio sam da ću eksplodirati.

U jednom trenutku, zaustavile su se. Ljubica je prešla rukom preko svoje vlažne pičkice i polizala tečnost koju je skupila. Prišla je Tari koja ga je drkala i prešla prstima preko njenih grudi. Tara se pridigla i zalepila joj žvaku. Ljubile su se ispred mene kao dve ludače. Došlo mi je da ih razdvajam. Ljubica je mesila Tarine ogromne sise, a Tara je nastavila da joj draži klitoris. Nije prestajala da ga drka, čak ga je stegla još snažnije. Naizmenično se lizala sa Ljubicom i sisala mi glavić. Pitao sam se da li sanjam. Perverzni razgovori mi ovako nešto još nisu doneli.

Ljubica je u jednom trenutku skinula majičicu i pokazala svoje predivne, kruškaste grudi sa prćastim bradavicama. Stavila mi je bradavicu u usta. Zatim je drugu bradavicu stavila Tari u usta. Tara je ustala i skinula haljinu. Imala je prelep crni čipkani donji veš. Brus je bio providan. Povukao sam je za brus i pokidao ga. Znao sam da je imala prirodne grudi. Pale su gotovo do struka. Bile su baš teške. Prešla je njima po mom licu. Privukao sam je snažno i bacio je na krevet. Pokidao sam joj i gaćice.

Trojka je uvek srećna

Bio sam srećan kao malo dete. Uhvatio sam Taru za ruke i stavio ih iznad njene glave. Nisam ceo legao na nju, samo sam njega zavukao duboko u njenu pičku. Hteo sam da gledam kako joj se grudi tresu dok je jebem. Uživao sam u pogledu. Lujka, Ljubica, nije bila mirna. Sela joj je na glavu. Nije odustajala od svog orgazma. Božanstveno je mešala iznad njene glave. U jednom trenutku, nije imala snage da čuči, pa se pridržala rukama. Mislio sam da je svršila, ali ne, želela je nešto drugo…

U tom psećem položaju, približila se i namestila mi je guzu visoko. Imala je ogroman čmar. Znao sam, ona je perverznjakuša, jebe se i u bulju.

Ispred sebe sam imao Tarinu pičku koju sam jebao. Bila je uska, kao pička svake debeljuce. Ljubica mi je mešala svojom prelepom guzom iznad nje. Nisam izdržao, izvukao sam ga iz Tarine pičke i zavukao ga u Ljubičin čmar. Bio sam u pravu, kurac je ovde boravio češće nego u pički. To me je i mamilo. Nakon par jačih udara u njen anus, spustio sam se u njenu pičku. Bila je vrela tako da me je opekla. Kada sam ušao, počela je da tverkuje kao lujka. Osetio sam nagon da je jebem grubo. Sve vreme je to izazivala u meni.

Dok sam je jebao, pitao sam se kakav je Tarin čmar. Ako mi je sve dozvoljeno, hteo sam i to da istražim. Pridigao sam joj guzu. Primetio sam da su se opet zažvalile i da joj Ljubica sisa bradavice žestoko, celom dužinom. Oduševile su me. Nisam znao kako da uletim u njen čmar. Ljubica je to primetila i zarotirale su se. Šapnula mi je da je Tara nevina kada je reč o anusu. Međutim, Tara se nije bunila što se spremam za analni seks.

Muškarac jebe crnku dok joj plavuša liže pičku

Od jedne, uvek su bolje dve seksi matorke

Lagano sam krenuo da ulazim prstom u njen čmar. Imala je ogromnu bulju, prst je jedva ušao. Baš to me je palilo. Nisam mogao da čekam, krenuo sam da joj skidam mrak sa čmara. Bolelo je u početku, ali Ljubica je ućutkala. Legla je ispod njene pičke i lizala je dok sam prodirao. Perverzni razgovor doveo me je ovog puta u šah mat poziciju. 

Anus joj je bio divan i nevin. Tako sam jako ulazio da se ceo krevet pomerao. To joj je prijalo, jer je Ljubičin rad jezikom bio sve brži. Prsnula je kao lubenica. Imala je takav orgazam da je zamalo ugušila Ljubicu koliko se stresla. Povukla je svu posteljinu sa kreveta.

To me je jebeno napalilo. Ostavila me je na ivici da svršim. Povukao sam Ljubicu sa kreveta na pod. Otimala se, ali sam je povukao za nogu i podigao u krilo. Prodirao sam odozdo. Kurac mi nikada nije bio tako veliki. Toliko sam je božanstveno jebao da je prestala da se otima i potpuno se prepustila. Bila je tako sitna u mojim rukama, da mi se činilo da poskakuje do plafona dok prodirem u nju.

Naslonio sam je na ivicu kreveta da bolje prodrem u nju. Bila je tako lagana da sam je uhvatio za kukove Ii navlačio je na njega. Noge su počele da mi podrhtavaju jer sam bio u čučećem položaju.

Odjednom, prišla mi je Tara od pozadi. Šamarala mi je guzu, a onda me obrgrlila i stavila ruke na moja jaja dok sam cepao Ljubicu. Ljubica se nasmejala, stavila prste u usta i krenula da ih sisa i da dahće. Poprskao sam je po celoj faci i grudima. Poprskao sam i ceo krevet, a kada sam se okrenuo, mlaz je okupao i Tarine sisetine.

Recept za ostvarenje snova mogu biti perverzni razgovori

Probudio sam se u lokvi sperme na krevetu bez posteljine. Pogled mi je pao na prelepu crnku sa punim usnama koja je spavala tik pored mene. Savršenu, dugu nogu prebacila je preko moje. Na drugom ramenu osetio sam mekanu sisu plavuše sa prljavim likom. Ona je ležala na stomaku, tj. na svojim sisama, isturivši brazilsku bulju. Digao mi se do plafona. Znao sam da će se perverzni razgovor nastaviti. Nisam samo znao da perverzni razgovori mogu biti toliko perverzni. Svakako, nema igre ako se ne započne.