Seks bomba matorka skinula mi je mrak

Seks bomba zrelih godina bila je moja prva ljubav. Imao sam dvadeset godina i još uvek sam bio nevin, zbog čega su me drugari zadirkivali. Kao i svakom mladom muškarcu, to mi je užasno smetalo i rešio sam da to promenim. Počeo sam da tražim po sajtovima neke stranice za upoznavanje sa starijim ženama. Znao sam da ću se sa njima najbolje provesti. Vremenom, matorke su počele žestoko da me pale, pa više nisam ni drkao na mlađe žene. Ložile su me prave matorke od preko pedeset godina, posebno plavuše sa oblinama. Želeo sam pravu seks bombu.

Učlanio sam se na jedan sajt za matorke i ubrzo mi se javila jedna žena sa profila bez slike. Zvala se Zdenka. Rekla je da ima 52 godine i da je razvedena, bez dece. Polako smo uplovili u razgovor koji mi je veoma prijao i tražio sam joj da mi pošalje sliku. Ubrzo je to i uradila. Na slici je bila prelepa plavuša duge kose u donjem vešu. Imala je ogromne grudi koje samo što nisu ispale iz grudnjaka i malo veći stomak i guzu. Videlo se da je nekada bila seks bomba, što je potvrdila rekavši mi da je bila top model.

Plavuša matorka pozira u seksi donjem vešu

Moja seks bomba volela je kožu

Pitala me je da li mi se dopada slika. Ja sam već drkao i potrudio se da budem učtiv i kažem joj da mi se previše dopada i da ne bih mnogo čekao naš susret. Zamolila me je da i ja njoj pošaljem sliku u boksericama. Kurac mi je toliko bi porastao da se savršeno ocrtavao ispod njih, tako da sam joj odmah uzvratio na poruku. Rekla mi je da imam mnogo dobar alat i da najviše voli piletinu sa kurčinama od preko 25cm. Na to sam joj tražio adresu. Dogovorili smo se da se vidimo sutradan uveče. Bio sam nestrpljiv i nisam znao kako da se obuzdam. Konstantno sam bio u erekciji i morao sam da drkam.

Sutradan oko 19 h uveče krenuo sam ka njoj. Živela je u prigradskom naselju u maloj, ali lepo sređenoj kući. Ovde može da se divlja, pomislio sam. Na trenutak sam se setio da joj nisam rekao da sam nevin, ali sam znao da to ništa neće promeniti. Pozvonio sam na vrata. Vrlo brzo, na njima sam ugledao seks bombu sa slike. Nosila je dugi bademantil koji je jedva pokrivao njene ogromne grudi. Progutao sam knedlu. Šta ako brzo svršim? Ona je to primetila, uhvatila me za ruku i povela u dnevnu sobu.

Na stolu je bila flaša viskija i dezert od višanja. Natočila mi je viski i navalio sam na njega kao lud. Sela je pored mene i krenula da mi masira butine. Toliko mi je porastao da su ruke počele da mi drhte i ispala mi je čaša. Viski se prolio po njoj. Raskopčala je bademantil. Ispod njega imala je čudni kombinezon od kože i tetovaže po guzi i butinama.

Matorka koja me je naučila pameti

Uvidevši da će me ova matorka pojesti, ukrutio sam se kao kamen. Ona se nasmejala videvši moju reakciju. Uzela je trešnju sa kolača, sočno je olizala i progutala gledajući me pravo u oči. U mojim gaćama je nastao potop od predsemene tečnosti. Približila mi se lagano i krenula da mi otkopčava farmerke. Na boksericama sam imao veliku, vlažnu mrlju. Približila se i pomirisala je. Uzdahnula je duboko. Zatim je spustila ruku sa najdužim crvenim noktima koje sam ikada video i krenula da ga drka preko bokserica. Sve vreme me je gledala u oči. Imala je bezobrazno plave oči.

Lagano ga je izvadila iz bokserica i počela da ga liže celom dužinom. Pljunula ga je par puta da ga podmaže. Lizala ga je kao lizalicu. Zatim se spustila ka jajima i uvlačila ih je u svoja mala usta koliko je mogla, dok mi je rukom drkala kurac. Pitao sam se da li da je uhvatim za kosu i zavučem joj ga do grla, kao u porno filmu. Uradio sam to. Nije se bunila, svidelo joj se. 

Nisam mogao da skrenem pogled sa njenog tela. Uživo je imala još bolje telo koje je ona koža pritegla tako da je sve kipelo iz kombinezona. Imala je više tetovaža i sve su bile u boji. Nisam mogao da se povežem sa kojih bih je sve strana jebao. U jednom trenutku, zavukla je kurac među grudi. Stezala ga je snažno. Drkala ga je sisama i sisala istovremeno. Zatim je prosula viski po sisama. Bio sam na ivici da svršim.

–        Polako, nevin sam.

Izgovorio sam to. Ona je zastala i pogledala me značajno. Okrenula se i sa stola uzela kožni bič. Uhvatila me je za kosu i gurnula na stomak. Dva puta me je snažno šibnula tim bičem po guzi, tako da me je zapeklo.

Seksi matorka na kolenima stimuliše penis

Ne brini, najviše volim da skidam mrak.

Na trenutak sam se prestravio zbog dominacije. Nastavila je da me šiba batinom, ali sve slabije, taman toliko da me je palilo. Kada je primetila da mi igra prija, prešla je na sledeći korak. Obula je neke sajber štikle koje sam viđao samo na filmovima. Pridigao sam se, ali ona me je nogom vratila u stari položaj. Ležao sam na stomaku sa crvenom, upaljenom guzom i gledao u nju koja je stajala iznad mene. Pitao sam se šta sledi. Da li će me mučiti?

Vezala mi je ruke i počela da pleše. Uvijala se kao profesionalac. Poludeo sam kada je povukla tange i pustila da pljesnu njene ogromne guzove. Hteo sam da ja to uradim, ali bio sam vezan. Zatim mi se približila i povukla gaće u stranu da mi pokaže pičku. Bila je dlakava i crna. Nisam ni znao da dlakava pička može tako da me napali. Prešla je prstom preko pičke i stavila mi ga je u usta da ga poližem. Prvi put sam probao ukus pičke i to prave seks bombe.

Nakon toga, naslonila se na zid i počela da tverkuje. Bila je moćna! Mislim da su njeni guzovi bili teži od mene. Tverkovala je dok nisam morao da zatvorim oči da ne bih svršio. Ne znam više kako sam se suzdržavao. Tada mi je prišla i uhvatila me za kosu. Polizala mi je celo lice i zabila mi jezik u uvo. Provocirala me je. Poludeo sam.

Onda me je pljesnula po guzi i uhvatila je snažno. Podigla me je i pomerila u sedeći položaj. Par puta ga je drkala rukom polako dok nisu iskočile vene na njemu. Tada je pomerila gaćice na stranu i sela na njega. Osetio sam blaženstvo. Bila je uska i vrela. Ušao je do pola, ali polako – propadao je u tu lavu.

Zašto matorke vole piletinu?

Mešala je lagano guzovima sedeći na mom kurcu. Osetio sam kako postaje sve vlažnija. U jednom trenutku, samo je uleteo u nju, kao da je probio neki veliki balon. Tada se žestoko napalila i počela da dahće i da ga jaše sve brže. Bio sam van sebe. Toliko je poludela da je počela da me šamara. Vrhunac je bio kada je krenula da je drka dok me je jahala. Tada me je ugrizla za obraz. Izgledala je kao seks bomba iz pornića i znala je sve cake.

Nisam više bio miran. Otrgao sam se tako da je pukla ešarpa kojom mu je vezala ruke. Povukao sam je za kožni grudnjak i bacio je na krevet. Tako sam ga snažno povukao da je i on pukao. Njene grudi su se rasule po mojim rukama. Počeo sam da ih mesim upravo kao da to radim prvi put. Pocrvenele su, videlo se da je boli, ali nije se borila.

Zaronio sam u njenu pičku i polizao se. Nisam znao da su ženski sokovi tako ukusni. Opipao sam jezikom i klitoris. Malo sam bio grublji, pa se trgla i na to, ali onda joj se dopala moja brzina. Zavukao sam prst u pičku. Bila je neverovatno vlažna.

Uleteo sam u nju kao snajperista. Vrisnula je. Jebao sam je kao pomahnitao, kao da ispod mene nije ljudsko biće. Počela je da udara rukom o krevet. Uhvatio sam je za kosu i pribio ka sebi tako snažno da sam bukvalno plutao na njenim grudima dok sam je cepao. U jednom trenutku sam je poljubio tako da sam joj jezik namerno zabio do grla. Osetio sam se moćno. Nisam imao granicu, hteo sam sve da probam. Saznao sam da je jebanje najbolja stvar na svetu. Posebno ako jebeš seks bombu.

Seks bomba i mlad dečko vode ljubav na krevetu

Seks bomba se ne zaboravlja, posebno ako je prva

Kako bih produžio orgazam, bacio sam je na stomak na pod i uzeo bič sa stola. Uzvratio sam joj za šibanje dok nije pocrvenela kao ja. Onda sam je namestio u pseći položaj i uhvatio je za kosu. Stavio sam joj prst u čmar, a kurac zavukao duboko u pičku. Počela je da tverkuje. Namerno sam je nabadao grupo da osetim kako se jedva drži na rukama, a pokušavala je da drka svoju pičku. Cepao sam je. Pala je i ispružila ruke iznad glave.

U jednom trenutku, osetio sam kako se zgrčila i snažno pritisla moj kurac. Počela je da drhti kao da je doživela strujni udar. Stavio sam ruku na njenu pičku i osetio kako pulsira. Vrisnula je, a iz nje je iscurela ogromna količina sperme.

To je bio i moj kraj. Dobio sam snažan nalet orgazma koji me je potpuno oslepeo. Soba je počela da se vrti ukrug, a njenu guzu sam video u tri primerka. Sperma je šiknula po tom ogromnom mesištu od guze.

Uhvatio sam je snažno za kosu i okrenuo ka sebi. Želeo sam da vidim kako ostatak sperme izbacujem u njena usta. Bilo je toliko sperme da sam joj okupao celu facu i ostalo je da se zasladi. Čak mi je sočno olizala glavić i sve progutala. Izgledala je kao seks bomba iz pornića na koje sam drkao od kada znam za sebe.

Legli smo na pod i pokušali da dođemo do daha. Ostao sam još sat vremena da nešto pojedem i da se istuširam. Pod tušem ga je još jednom popušila, a ja se nisam suzdržao da uđem i u čmar.

Nakon toga, viđali smo se neko vreme, dok nam se putevi nisu razišli. Ipak prva žena zaborava nema i Zdenka će ostati moja omiljena seks bomba.