Seks na javnom mestu sa silikonskom matorkom

Seks na javnom mestu mi je večita opsesija. Imao sam ih bezbroj u životu. Jedno tucanje nikada nisam zaboravio i često drkam na njega. Sećam se, bilo je leto, o kojem danas možemo samo da maštamo. Prizivalo je na seks. Gradske plažame su bile pune devojaka i vlažnih pičkica.

Meni su pogled malo više privlačile seksi matorke. Sa viškom mesa na poprsju, posebno ako imaju koju tetovažu i hijaluron u usnama. Oduševljavale su me crnke koje nisu vadile cigaretu i kurac iz usta. Obećao sam sebi da ću na letnjem raspustu morati da pojebem jednu takvu matorku. Zagrevao sam se za to na lokalnim kurvama. Znao da matorke ne mogu tako lako da oduševim.

Raspust je brzo došao i vikendi na Adi su se brzo pretvorili u svakodnevicu. Toliko mi se nije razmišljalo ni o čemu, da sam upisao medicinu. Zapravo, razmišljao sam drugom glavom, koja je malo veća. Bio sam lepuškast štreber sa kurcem od 30 cm. Željan debelih matorki i imam seks na javnom mestu sa njima. Za to mi je fizikalna medicina bila doživotna garancija.

Lepa crnka u crvenoj haljini

Kako imeti seks na javnom mestu sa ženom mafijaša

Oduvek sam voleo izazove, što je hranilo moj IQ. Devojaka je bilo mnogo, još od osnovne škole. Bio sam dobitna kombinacija. Lep, zgodan i pametan, a nimalo skroman. Matorki je bilo malo manje. Ipak nije svaka bila dovoljno hrabra da se upusti u takvu avanturu. Dodatni problem je bio taj što su me privlačile uglavnom silikonske matorke sa stavom. Najviše sam se ložio na žene mafijaša. Jedna takva žena je postala moj sinonim za seks.

Baš kada sam završio srednju školu, ugledao sam nju, Cecu. Bila je žena vlasnika splava na koji sam često odlazio. Izgledala je ko tipična savremena dama koju je jebao neko sa dubokim džepom. Silikoni u grudima su bili najveća petica, prema mojoj skromnoj proceni. U ustima je imala kvalitetan hijaluron. Bila je visoka i vitka, duge crne kose i jebozovnog pogleda. Plavih očiju, hodala je kao da ceo svet može biti njen. U tome je mnogo ličila na mene. Međutim, imala je neki poseban stav. Videlo se da je inteligentna i hrabra, ali i senzualna. Izgledala je kao žena za sva vremena.

Dok su moji drugari drkali na nju, ja sam se ozbiljno nameračio da je pojebem. Smorile su me splavaruše koje ne znaju ni da svrše kao žene. Počelo je da mi se dešava da maštam Cecu dok jebem najbolje kurve. Shvatio sam da moram da preduzmem neki korak.

Jedne večeri na zabavi primetio sam da se svađala sa mužem. Bilo je očigledno da neće ostati na splavu do kraja svirke. U kratkoj crvenoj, dekoltiranoj haljini, sa jarkom crvenim ružem, puštene kose…Bila je lepša nego ikada. Kada bih morao da biram, jebao bih je baš u takvom izdanju. Posmatrao sam neko vreme šta će se desiti. Primetio sam da se sprema da krene nekud, krenuo sam za njom.

Brzinski seks na javnom mestu

Auto joj je bio parkiran na stotinak metara od splava. Pažljivo sam išao iza nje čekajući priliku da napravim prvi korak. U jednom trenutku, zazvonio joj je telefon. Dok je nervozno vadila telefon iz torbe, ispao joj je ruž. Potrčao sam da ga podignem. Pogledala je ko zove i prekinula vezu, a zatim i isključila telefon. Verovatno je to bio muž. Zatim se okrenula ka meni i prostrelila me svojim stakleno plavim očima. Bila je još lepša izbliza. Prvi put mi je trebalo malo vremena da nešto kažem.

–        Ispao vam je ruž.

Uzela je ruž nonšalantno i krenula ka kolima. Uplašio sam se da će otići.

–        Odlično vam stoji. Uvek nosite crveno.

Na to se nasmejala i nastavila da otključava auto.

–        Mislim… sve boje vam lepo stoje, jer ste najlepša žena na svetu, ali večeras ste lepši nego ikada. Možda zato što ste napokon sami i uspeo sam da vam priđem.

Iznenadio sam sam sebe. Međutim, ispalo je bolje nego što sam mislio. Na tu rečenicu se okrenula ka meni i pogledala me značajno. Izgleda da sam rekao sve što joj je večeras bilo potrebno – da je neko primetio i trudi se oko nje. Nisam smeo da stanem.

–        Na vašem mestu ne bih ušao u auto ili bih poveo sebe…

Pogledala me je od glave do pete i prevrnula očima.

–        Nadobudni mali.

–        Mali ti sada može pružiti najbolji orgazam koji si ikada imala.

Nije više verovala da mogu biti toliko samouveren.

–        Treba ti besplatna vožnja?

–        A ne…Imam ja i para i muda. Meni treba samo da vas pojebem, a to mogu i ovde. Jedino ako ne volite seks na javnom mestu, pa da se stisnem.

Na to je izašla iz automobila i zatvorila vrata.

Znao sam da me želi. Kako ne bi.

Seks na javnom mestu na parkingu

Seks na javnom mestu koji me je isterao iz pameti

Dala mi je zeleno svetlo i nije se ni pomakla. Želela je da se potrudim. Krenuo sam ka njoj gledajući je u oči. Bez pardona sam joj spustio haljinu i polizao joj sisu. Imala je velike i mekane bradavice, one koje cele stanu u usta. Zatvorila je oči. Volela je to.

Nikoga nije bilo na vidiku. Nisam hteo da gubim vreme i najebem ako je muž potraži. Odmah sam je ščepao za struk. Sklonio sam joj kosu sa lica da je malo pridobijem. Žene to obožavaju. Gledala me je kurvinjski, poluzatvorenim svetlim očima. Jedva sam se suzdržao da je ne bacim na kolena. Nežno sam je ugrizao za usne. Bile su kao pamuk. Zatim sam krenuo jezikom po njenom vratu. Mogao sam da pretpostavim da je u njenim gaćama krenuo vodopad. Pridigao sam joj haljinu lagano i stegao je za butinu. Imala je tetovažu podvezica na butinama. To me je uvek nenormalno palilo. Uzdahnula je duboko. To je bilo to.

Zavukao sam joj ruke u međunožje. Kučka nije imala gaće. Pička joj je bila mala i nežna. Ubacio sam prst. Bila je još uža i očuvanija nego što sam mislio. Pa da, poznato je da mafijaši ne jebu svoje žene. Obično to rade kurčine kao što sam ja.

Izvadio sam prste iz njene pičke i polizao ih. Za njima je iscurela ogromna količina lepljive sluzi nedojebane žene. Sperma mi je ključala u jajima koja su postala modre boje njenih očiju. Osetila je to. Pogledala je u njega. Otkopčao sam farmerke. Malo je reći da je razgoračila oči. On je bio sve što je oduvek želela. Nisam odoleo, uhvatio sam je za kosu i privukao je ka sebi.

Nije se bunila. Nije me ni pitala koliko imam godina. Rekla je samo:

Nadam se da će orgazam stvarno biti najbolji

Nije bila naivna. Znala je da će me time samo izazvati da budem još bolji. Podigao sam je na haubu svom snagom. Njene noge sam podigao na svoja ramena. Bila je gipka. Nabio sam joj kurčinu u pičku do kraja. Mešao sam joj utrobu kao da je od pudinga. Moja ogromna kurčina je cela stala u njenu malu pičku i nije mi se izlazilo iz nje. Povremeno bih ga izvadio celog da bih joj ga još jače zabio. Primetio sam da vodi grubo. Matorka kurva volela je seks na javnom mestu i to do bola.

I dalje nikoga nije bilo na vidiku. Muzika je bila sve glasnija, tako da se skroz prepustila seksu. Svojim promuklim, pušačkim glasom mi je davala putokaze koliko uživa u onome što radim. To me je teralo da budem još grublji. Doslovno sam je cepao. Nijedna žena do sada ga nije primila tako duboko. Bio sam sve brži i grublji. Jedva sam je držao da ne padne sa haube. Jednom rukom sam je snažno uhvatio za guzove, a drugom sam je držao za kosu. Ne znam kako je disala. Glavu sam spustio među njene sisetine. Gušio sam se u njima. Pomislio sam kako sam mogao umreti u tom trenutku, da ne žalim.

U jednom trenutku je zakolutala očima i stegla me snažno nogama oko vrata. Ostao sam bez vazduha. Stezala me je sve jače i na kraju vrisnula. Osetio sam vreo mlaz sperme na svom kurcu koji mi se slivao niz butine. Odmakao sam se i izašao iz nje. Svršavala je u mlazevima, kao na filmu. Bar ja to nikada nisam doživeo uživo. Izgledalo je kao da piški. Jebeno sam odlepio od prizora.

Najbolje pušenje u mojoj istoriji seksa

Sačekao sam da se smiri koliko je moguće i stavio joj ruku na usta da nas neko ne čuje. Ugrizla me je snažno za ruku. Nisam odoleo, uhvatio sam je za kosu i spustio na kolena. Bila je mokra, šminka joj se potpuno razmazala, sise su landarale do struka iznad spuštene haljine, a sočne guzove je naguzila tako da sam ih cele video kako se tresu. Htela je nešto da kaže, ali nisam joj dao da priča. Nabio sam joj kurac do grkljana. Sisala ga je iskusno svojim napućenim usnama. Naravno, ne može svako zavesti milionera….Bila je kraljica u pušenju.

Par puta ga je uvukla do kraja i pljunula moje sokove koje je isisala. Onda je krenula nežno da ga drka lepim ženskim rukama sa dugim noktima i sisa palacajući jezikom oko mog glavića. U jednom trenutku, osetio sam da ga je bukvalno progutala. Kurac mi nikada nije izgledao veće. Doslovno je pulsirao, kao što sam se i je tresao. Izgledalo je kao da će iz njega iscediti moj život.

Nastavila je da ga dudla sve brže i sve dublje u lokvi pljuvačke koju je izgleda obožavala. Povremeno bi ga pljunula kako bi joj ruka lakše klizila. Drugom rukom mi je prešla preko jaja i stavila je jedan prst u čmar koji je lagano uvlačila. Nisam ni znao da je to takav doživljaj. Pukao sam, krenuo sam da joj cepam grlo. Video sam da se davi, ali me je još više palila njena kurvinska, razmazana faca. Izvukao sam ga iz njenih zlatnih silikonskih usana i počeo da je zasipam spermom po celom licu i po očima. Nikada neću da zaboravim njen izraz lica tada. Izgledala je kao da mi se zahvaljuje.

Seksi matorka se sunča na plaži

Želeo sam još

Iz mene je zaista iscedila sve sokove, ali orgazam nije. Toliko mi se dopadala da bih mogao večno da je jebem. Kurac nije mogao da se spusti i nisam mogao da ga strpam u gaće. Taman je spustila haljinu, uhvatio sam je sa leđa i naslonio na auto. Slomili smo retrovizor. Podigao sam joj haljinu i stegao je snažno za guzove. Pljunuo sam na prst i zavukao ga u njen čmar. Jauknula je iznenađeno, ali nije se otimala. Par puta sam isprobao čmar prstom, a zatim sam ga nežno zavukao u nju. Nije mogao da stane ceo i to me je još više palilo. Opustila se i sama krenula da se nabada na njega.

Čuo sam neke glasove u daljini. To me je najviše i palilo kod seksa na javnom mestu. Krenuo sam da ga guram sve jače. Osećao sam kao da će orgazam krenuti svakog trenutka, ali nisam imao više sperme. Ona se u međuvremenu ponovo napalila. Krenula je da drka svoju pičku kao luda. Toliko je bila brza da više nije osećala da je on ceo ušao u čmar. Eksplodirao sam. Uhvatio sam je za sise sa leđa i stegao ih snažno. Kurac mi je pukao u njenom čmaru. Iz njega je izašlo par kapi sperme, ali orgazam je trajao u naletima. Dok su momci prišli, ona je već ušla u auto. Ja sam glumio da pišam.

Svi muškarci imaju svoju “Cecu”

Kada smo se videli sutradan na splavu, gledala me je zaljubljeno. Uspeo sam da je navatam u ženskom wc – u i pitam je da se naše druženje nastavi. Pristala je. Iznajmio sam hotel i zamišljao život u kojem će me ona čekati u krevetu. Povremeno bismo mogli da imamo i seks na javnom mestu gde god poželimo.

Međutim, kako to obično bude kad se zaljubiš nakon što upropastiš milion devojaka – nije došla. Izdrkao sam na nju kao manijak i nisam spavao te noći. Sutradan sam saznao da je ostavila muža i otišla na more u inostranstvo. Bar sam joj ostao najlepša uspomena. Ona je meni ostala neprežaljena i najlepša žena koju sam ikada jebao. I dalje joj se nadam.

One comment

Comments are closed.